Szerintetek lebuktassam egy munkatársamat akinek hamis diplomája van és ezt 100%-os biztonsággal tudom is?
Kicsi a világ: az illető munkatárs egy olyan egyetem olyan szakán diplomázott ahol történetesen a feleségem tanszékvezető. Én is ott végeztem az illetővel azonos évben. Össz 8-an diplomáztunk, így helyből enyhén furcsa volt a dolog így utánanéztem: olyan nevű ember, ahogy a munkatársamat hívják sem abban az évben, sem máskor, sem azon a szakon, sem másikon nem végzett soha azon az egyetemen. Hát a végső adatot is megnéztem: a diplomája törzsszáma: olyan száma van amit az egyetemen soha egy diploma esetében sem adott ki.
Ennyi. Kamu diploma.
Buktassam az illetőt?
Mert ha buktatom, akkor
a) állás elvesztése
b) a főnököt ismerve az ügy jelentése az egyetemnek
c) az egyetem pedig hivatalból okirat-hamisítás miatt PTK és BTK alapján eljárást indít
d) akár börtön is lehet a vége
Na most miért foglalkozom ezzel? Mert az illető tanár, és nagyon durva hogy vki kamu diplomával tanít.
"és képzeld járok egyetemre, tudom mennyit kell tanulni.. :)"
Ez a szégyen, hogy van olyan egyetem ami a hozzád hasonló söpredéket felveszi.
jó, menjél a kínkeservvel megszerzett eltés/bme-s/orvosis diplomád mellé picsogni
mennyivel szebb világ lenne, ha mindenki csak a saját dolgával foglalkozna, élni és élni hagyni..
olvasd el a bibliát
Te olvasd el a Bibliát! Nem emlékszem, hogy Jézus bármikor támogatta volna a lopást, vagy a csalást! Te ezt teszed! Ráadásul emlékeim szerint pont a Biblia az a könyv, amiben ennél sokkal kisebb bűn is halálos véteknek számít elsősorban az ószövetségben.
Egyébként nem tudom eldönteni, hogy te tényleg ekkora gerinctelen féreg vagy, vagy a kereszténységet akarod itt lejáratni, vagy szimplán trollkodsz.
akkor olvasd végig figyelmesen, mert csak részleteket szakítasz ki belőle..
egyébként egy mondatot sem tudsz úgy végigmondani, hogy abban ne legyen sértés? ettől többnek képzeled magad? vagy azt hiszed, hogy ezzel engem sértesz meg?
szerinted nem lehet úgy vitázni, hogy közben ne küldjük el az anyjába a másikat? nem muszáj, hogy egyezzen a véleményünk, ez soha nem muszáj semmiben, de kulturált módon is kifejezheted a véleményed, a témával kapcsolatban.. egyetlen egy dolgot tudsz rólam, hogy ezzel kapcsolatban mi az álláspontom, de semmi mást, és már messzemenő következtetéseke vonsz le, hogy éretlen, jellemtelen, szemét, sz*rházi alak vagyok
fogalmad sincs miket tettem, milyen vagyok
az élet nem fehér és fekete
épp ezt írtam, hogy nem gyilkos, hanem kamu diplomája van nem ugyanaz.. és azt is írtam, hogy nem helyes, amit tesz, nem támogatom, istenem.. hogy lehetsz ennyire sötét?
a káromkodás helyett inkább gondolkozz el azon, amit írtam, és - csak ismételni tudom magam - olvasd el a bibliát figyelmesen
Dehogynem támogatod! Azzal, hogy nem feded fel az igazságtalanságot pont, hogy támogatod. Továbbá elveszed a jogot azoktól akiket ő tanít, hogy normális tanártól tanuljanak. Meglopod őket. És igaza van a kérdezőnek, ennyi erővel az orvosi diplomát is lehetne hamisítani! Persze ha meghal a beteg gondolom szerinted az is jó lenne, hiszen nem a te dolgod, meg különben is, Isten akarata. Mindenesetre remélem a kérdező lebuktatja az ürgét. Mindenesetre azt kívánom neked, hogy minél több olyan magadfajta erkölcsi nulla vegyen körül mint amilyen te is vagy, és amilyen az az ember akit védesz. Ilyen emberek lássanak el a kórházban, ilyen rendőr szívasson meg az igazoltatáskor, ilyen tanár tanítsa a gyerekedet, ilyen főnököd legyen, és remélem boldogan fogsz tobzódni az erkölcs és a becsület teljes hiányában Isten égisze alatt!
Részemről a vita lezárva, így is túl sok időt fecséreltem egy magadfajta aljaemberre.
Ó és még valami, a felebarátnak történő megbocsátást meghagyom a magadfajta agymosottaknak, akik annyira rá vannak cuppanva a vallásra, hogy még egy nyílvánvaló csalást is büntetlenül hagynának.
Ha büntetlenül hagyjuk a csalást, akkor engedjük ki a gyilkosokat a börtönökből, a tolvajoknak adjuk oda lakásaink kulcsait, az erőszakolóknak biztosítsunk szűz lányokat, a pedofiloknak pedig kisfiúkat Isten nevében Ámen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!