Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek lebuktassam egy...

Szerintetek lebuktassam egy munkatársamat akinek hamis diplomája van és ezt 100%-os biztonsággal tudom is?

Figyelt kérdés

Kicsi a világ: az illető munkatárs egy olyan egyetem olyan szakán diplomázott ahol történetesen a feleségem tanszékvezető. Én is ott végeztem az illetővel azonos évben. Össz 8-an diplomáztunk, így helyből enyhén furcsa volt a dolog így utánanéztem: olyan nevű ember, ahogy a munkatársamat hívják sem abban az évben, sem máskor, sem azon a szakon, sem másikon nem végzett soha azon az egyetemen. Hát a végső adatot is megnéztem: a diplomája törzsszáma: olyan száma van amit az egyetemen soha egy diploma esetében sem adott ki.

Ennyi. Kamu diploma.

Buktassam az illetőt?

Mert ha buktatom, akkor

a) állás elvesztése

b) a főnököt ismerve az ügy jelentése az egyetemnek

c) az egyetem pedig hivatalból okirat-hamisítás miatt PTK és BTK alapján eljárást indít

d) akár börtön is lehet a vége

Na most miért foglalkozom ezzel? Mert az illető tanár, és nagyon durva hogy vki kamu diplomával tanít.

2014. febr. 16. 10:03
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
57%
Ez egy nagyon durva dolog, szerintem a te felelősségedhez hozzátartozik, hogy ezt ne hagyd ölbe tett kézzel. Én biztosan jelezném valahol. Ha ezt csak úgy simán lehetne csinálni, akkor nem számítana bűncselekménynek... Ez ugyanolyan, mintha tudnál róla, hogy valaki kirabolt egy üzletet, és mégsem szólnál; vagy esetleg hagynád, hogy valaki úgy végezzen műtétet embereken, hogy nincs is orvosi diplomája... Cselekedj!
2014. febr. 16. 10:09
 2/40 anonim ***** válasza:
57%
Az előzőnek igaza van. Ha tényleg igaz, amit írsz akkor a kollégád egy közönséges bűnöző és börtönben a helye. Továbbá én ezzel úgy vagyok, hogy ez az ember egy lelkes fiatal, pályakezdő elől bitorolja a helyet, és zéró erkölcsi tartással tanítja a következő generációt. Arról nem is beszélve, hogy én is egyetemista vagyok. Tudom mennyit ér egy diploma, az ilyen esetek mindnyájunk diplomájának értékét csökkentik, hiszen minek szenvedek itt x éve az egyetemen, ha a Józsi a piacon megveszi. Én kicsinálnám az ürgét.
2014. febr. 16. 11:52
 3/40 anonim ***** válasza:
43%
ne csináld, semmi közöd hozzá, tönkretennéd egy ember életét?
2014. febr. 16. 11:56
 4/40 A kérdező kommentje:

és mi a helyzet azzal az X gyerekkel akit évek óta egy kókler tanít és érettségiztet? hm?

és egyébként is, tudta mit csinál amikor kamu diplomát szerzett. tudta hogy benne van a pakliban a lebukás.

hát most úgy tűnik ez a pillanat eljött.

tönkretennéd egy ember életét?

2014. febr. 16. 12:04
 5/40 anonim ***** válasza:
45%

de egy szemét világ ez, hogy ilyen emberek vannak, mint te

ez egy hamis diploma, nem ölt meg senkit..

ha feldobod a tagot, 'imádkozz', hogy ne legyen isten.. magad miatt..

2014. febr. 16. 12:11
 6/40 A kérdező kommentje:

az én diplomámat bárki megnézheti.

neked meg kívánom hogy legyél beteg és egy hasonló kamu orvos kezeljen és dögölj meg a szakszerűtlen kezelés miatt.

hogy ne legyen isten.. magad miatt..

2014. febr. 16. 12:15
 7/40 anonim ***** válasza:
74%

"ne csináld, semmi közöd hozzá, tönkretennéd egy ember életét?"

Bocs de ez csak egy közönséges bűnöző, aki megveti a társadalom szabályait és egy kőbányában kellene kényszermunkán megrohadnia.

Mi vagy te? Szintén csaló, vagy tolvaj hogy így véded?

2014. febr. 16. 12:52
 8/40 A kérdező kommentje:

ez bennem is felmerült!

lehet hogy az illető szintén kamu diplomás!

sőt akár még az is lehet hogy épp ő az aki nálunk tanít kamu diplomával!

ki tudja!

Szintén csaló, vagy tolvaj hogy így véded?

2014. febr. 16. 12:54
 9/40 anonim ***** válasza:
50%
Én egyetértek a kérdezővel, csak ha lebuktatod , mindenki téged fog utálni. Elkezdenék finoman puhatolózni az igazgatónál, mintha nem tudnád, hogy hova járt és mikor. Majd mikor mondja a diri, hogy hol végzett, te elképedt arcot vágsz és azt mondod, hogy az lehetetlen, stb. Szóval csinálj úgy, mintha semmiről nem tudnál.
2014. febr. 16. 12:57
 10/40 A kérdező kommentje:

na én nem vagyok ilyen képmutató gerinctelen alak.

teljes névvel vállalom majd a dolgot. bárki megkérdi ki volt a lebuktató: én!

csak ha lebuktatod , mindenki téged fog utálni.

2014. febr. 16. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!