A pedagógusok nyári fizetéséért ki dolgozik meg? Miért kell a tanárokat állandóan pozitívan diszkriminálni?
Te most ennyire irigy vagy? Nem keresnek annyira sokat, hogy az lehetnél, főleg más diplomásokhoz képest nem.
"Szal ne nekem ezt a látástól-vakulásig dolgozunk c. mesét."
Senki se mondta. De nincs irreálisan magas fizetésük az elvégzett munkához képest, sőt inkább alulfizetettek (még). Egyébként ez a mondatod helytelen.
Jah amit még nevetségesnek tartok.
A nyári szünet simán meg van másfél hónap, max egy-két nap ügyelet van benne(milyen szar már, h megmondják neki, h nyáron muszáj neki szabadságra menni, a nyár nagy részét otthon tölteni, katasztrófa, nem mintha amúgy is akkor venné ki)
Másrészt a másfél hónap szabadság már önmagában több, mint amit egy átlagember kap, sok helyen 20 nap(de nem baj még mindig sajnálni kell a tanárokat)
Emellett ugye jár az őszi szünet, a téli(ami megint mekkora szar lehet már nekik, h 20-22-től otthon vannak két ünnep között is, sőt még másodikán se mennek, más meg végig dolgozza, ez már mindennek a teteje)
Aztán ott a tavaszi szünet, ami ugye a Húsvétot öleli fel, ez megint mekkora szar.
A hab a tortán, h azért más munkahelyen se úgy van, ahogy elképzeli az ember, mert mondjuk egy ilyen "az év utolsó két hetében már nem megyek" dologban szerintem sokan benne lennének, csak hát....
Betegre ugyan úgy elmennek, szal nem értem a parát
Csak azt nem értem már, h ha nem jó a karácsonyi szünet akkor mikorra venné ki?
Gondolom egy szürke hétköznapra....
Egy szónak is száz a vége:
Nem kell mártírkodni meg játszani a munka hősét!
Plusz ha a ti értelmi szinteteken állnék akkor most hozzátok vágnám, h:
Ezt vállaltátok mikor elkezdtétek, úgy h kusss;)
De nem teszem...
"Plusz ha a ti értelmi szinteteken állnék akkor most hozzátok vágnám, h:
Ezt vállaltátok mikor elkezdtétek, úgy h kusss;) "
Nem értem mire gondolsz. Nem vagyok tanár, nem tanárnak tanulok és még csak pedagógusnak sem. Ezzel ellent mondasz teljesen az eddigi érveidnek, ezáltal viccessé teszed magad.. Informatikusnak tanulok és valószínűleg közel dupla annyit fogok keresni mint egy átlag pedagógus (statisztikák alapján). Akkor miért kellene irigyelni annyira a pedagógusokat, miért tartanám őket túlfizetettnek? :)
Itt te vagy a vicces, h olyan hülye vagy, h nem fogod fel, h a tanároknak szólt az a mondatom és nem neked az infósnak(mert hát ugye eddig ezt se tudtuk)
Na nem baj, örülök, h ez volt a legnagyobb dolog, amibe bele tudtál kötni.
Megmondtam, h engem nem érdekel a pedagógusok bére, de mikor elkezdenek nyígni, h milyen szar, h nekik kötelezően el kell menni nyáron másfél hónap szabira meg karácsonykor is két hétre, na az mindennek a teteje.
Meg a többi(h ők reggeltől éjfélig dolgoznak, mert napi 5 órát értekezleten töltenek meg bla bla meg órára készülnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!