Mindegyik egyetemista piál állandóan meg bulizik?
Nyugi, nem.
Én is ettől féltem, de szerencsére nem. :)
Bár sajnos az össznépi rendezvények általában a piáról szólnak, ha nem is nyíltan. Legalábbis nálunk.
5.
Nem szeretem, ha ezt írják, és ezzel leszólják azt, aki más életmódot él.
Igen, az egyetem lehet a legszebb időszak.
Nincs az a kötöttség - se szülők, se tanárok részéről -, mint a középiskolában.
Viszont nincs család, akiről gondoskodni kell, és jó esetben nem kell dolgozni. Sőt, még jobb esetben a család tud anyagilag támogatni. Nem koleszosokat főleg.
Ez nem jelenti azt, hogy piálni KELL (szerintem KELLENI még mértékkel se kell), diszkózni KELL, éjszakázni KELL, akkor is, ha másnap fontos előadások, netán gyakorlatok vannak már reggel nyolctól.
És nem értek egyet azzal, hogy arról fogunk nosztalgiázni, hogy ki hogyan "mulatott" a diszkóban. Sőt, még azzal se, hogy csakis a társas élményeinkről nosztalgiáznák. Én már most nosztalgiázom, mert olyan alkat vagyok, és egyrészt a társas élményeimről, másrészt a régi hobbijaimról, meg mikor mi volt fontos számomra, arról.
A fiatalságot, meg a kötetlenséget, sok - vagy aránylag sok - szabadidőt ki lehet használni túrázásokkal, kirándulásokkal, strandolással, hobbikkal - közös de EGYÉNI IS! -, kávéházzal, napozással, egyszerű egymásnál dumálással.
Az, hogy Kérdező, első válaszoló meg pl. én nem vagyunk piásak meg bulisak, nem jelenti azt, hogy nem használnánk ki a fiatalságunkat.
És ha nem beszélik tele a fejünket azzal, hogy nem jól élünk, akkor visszasírni se fogjuk.
Nekem fáj, hogy mindig, mikor ilyesmiről van szó, jön valaki, vagy valakik, akik leszólják a visszafogott életmódot, és azt hirdetik, hogy valamennyire inni, illetve diszkózni KELL.
Nem kell.
Előtted lévő válaszló vagyok...nem mondtam hogy KELL!
Csak azt hogy nem ördögtől való dolog, ebben az életszakaszban van alkalmad igazán, ahogy le is írtad. (nem csak a disco a buli!!!! hahó)
Egy kirándulás is buli...egy közös síelés is buli...a Szarvasűzők verseny buli. stb...
Sajnálom ha a péntek esti (vagy nem tudom milyen napi) egyetemi discot az olcsó itallal érted csak buli alatt. Ez is jövet..de azért ez nem akkora élmény. Nem ezt értettem alatta...csak azt hogy használd ki az idődet tanulás mellett mert sokat ad a továbbiakban. (tapasztalat)
Igen csak én pölö az utolsó szavaiból tökre azt vonom le, hogy oké kirándultok, sütögettek de a pia akkor is ott van. Tehát ugyanott jársz.
Az meg, hogy jóleső szívvel nosztalgiázni egy részeg estéről számomra röhejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!