Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehet ilyen gyatra...

Hogy lehet ilyen gyatra minőségű az e-felvi?

Figyelt kérdés
mindenkinek összevissza számolja a pontokat, 45% alatti emelteseknek lazán hozzádobja a plusz pontokat, másnak könyörögni kell, hogy 85% felett ugyan írják már jóvá, a doksi feldolgozáskor automatikusan írogatja a pontokat, pedig csak akkor kéne, amikor már minden ki van számolva. itt állunk 8 nappal a határhúzás előtt, és az egész rendszer úgy rossz, ahogy van. más már májusban feltöltötte a dokumentumait, és fel sem dolgozták, de aki június 9-én adta be, annak mind feldolgozva. szerintem ez teljesen felháborító, mert egy hivatalos rendszerről beszélünk, és fél évük volt arra, hogy minden új hatályos módosítást beleprogramozzanak a kalkulátorba. mellesleg ez nem az első felvételi, értem, hogy ennyi dokumentumot nem lehet feldolgozni ilyen gyorsan, dehát istenem, készüljenek fel a rohamra, és vegyenek fel még 30 diákot, akik viszik a gépbe a szar adatokat.
2013. júl. 16. 13:12
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Ja, mikor meghúztak, én is dühöngtem egy sort, hogy mekkora utolsó szemét a javító tanár. Aztán kicsit átgondoltam a dolgot, és rájöttem, hogy igaza volt. Ennyi.

Ennyi erővel tiszteljük már meg annyira az egyetemi tanárokat, hogy feltételezzük róluk, hogy nem szívóznak csak azért az emberrel, mert éppen olyan kedvük van.

Nem mondom, vannak igazságtalanságok, de azért nem gyakori. És ha van is, általában az sem olyan súlyos. Pl. nekem is volt olyan, hogy úgy éreztem (még most is úgy érzem), hogy ötösre tudtam az anyagot, ennek ellenére a tanár 4-est adott. De nem megbuktatott bakker...

Ha vki tudja az anyagot, nem fogják megbuktatni.

2013. júl. 16. 15:29
 42/44 anonim ***** válasza:
Az egyetem számolja ki a pontodat.
2013. júl. 16. 15:56
 43/44 anonim ***** válasza:
a felvi rendszere feldobta az én napomat is, külföldi vagyok és Magyarországra jelentkeztem egyetemre, átmentem tettem 2 érettségit mert a saját iskolámban nem volt rá lehetőség olyan érettségiket tenni, amelyek kellettek, itthon tettem 3 érettségit, végig jeles tanuló voltam, idegen nyelvű iskolába jártam, amire azt mondták nyiltnapon, hogy megkapom a nyelvizsgapontot. erre tegnap felmegyek és meglátom, hogy nem vesznek semmit számitásba amit innen vittem, se jegyeket, se érettségi átlag se nyelv. lehet h ti ezt ott lazán kezelitek vagy valami, de én nem és a szüleim se. nem kevés pénzt dobtunk ki ezért, és nem szórakozhatnak csak igy.. megértem én h gép,de akkor ne hozzák nyilvánosságra legalább a külföldieknek mig nem vizsgálják felül. hogy hozzátegyem 3 ismerősömnek kidobta h 0 pontja van mert nem ismer el nekik semmit ami nem Magyarországi, másnak pedig lazán.. lehet, hogy kár a hiszti, de azért nem egy ember napját kavarta fel ebben biztos vagyok.
2013. júl. 17. 01:08
 44/44 anonim ***** válasza:
43-mas! Akkor 10 óra után tessék telefont ragadni és nem ülni, várni! Értem én, hogy péntekig még bármi lehet, de az ember inkább tegyen fel 1000 és egyszer ugyanolyan kérdéseket, minthogy veszni hagyja a dolgait. Ne emailt küldj nekik, mert azt lassan fogadják el, azonkívül telefonban egyéb dolgokat is meg tudsz kérdezni, ami a beszélgetés közben merül fel. Magyarázz el nekik mindent, hogy pontosan hol és mit mondtak neked az itteni tanulmányokról stb. Illetőleg kutakodj a felvi oldalán is, nehogy olyasmi miatt legyél felháborodva, ami a valóságban ott van feketén fehéren.
2013. júl. 17. 08:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!