Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehet ilyen gyatra...

Hogy lehet ilyen gyatra minőségű az e-felvi?

Figyelt kérdés
mindenkinek összevissza számolja a pontokat, 45% alatti emelteseknek lazán hozzádobja a plusz pontokat, másnak könyörögni kell, hogy 85% felett ugyan írják már jóvá, a doksi feldolgozáskor automatikusan írogatja a pontokat, pedig csak akkor kéne, amikor már minden ki van számolva. itt állunk 8 nappal a határhúzás előtt, és az egész rendszer úgy rossz, ahogy van. más már májusban feltöltötte a dokumentumait, és fel sem dolgozták, de aki június 9-én adta be, annak mind feldolgozva. szerintem ez teljesen felháborító, mert egy hivatalos rendszerről beszélünk, és fél évük volt arra, hogy minden új hatályos módosítást beleprogramozzanak a kalkulátorba. mellesleg ez nem az első felvételi, értem, hogy ennyi dokumentumot nem lehet feldolgozni ilyen gyorsan, dehát istenem, készüljenek fel a rohamra, és vegyenek fel még 30 diákot, akik viszik a gépbe a szar adatokat.
2013. júl. 16. 13:12
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
én már dolgoztam egy pár évet, sőt, konkrétan az edunál is :D egy vicc, ami a háttérben van, sajnálom. oké, lehet, hogy kissé valóban túlreagáltam a dolgot, ettől még teljesen jogos a felháborodásom. egyszerűen nevetséges, hogy annyira erőltetik az eleketronikus dolgot, de sem az ügyfélkapu, sem az e-felvi, sem az abev, se semmi nem bír normálisan működni. röhej az egész.
2013. júl. 16. 13:45
 12/44 anonim ***** válasza:

persze hogy röhej ezt én sem tagadom. Ha arra gondolok, hogy mennyire fontos dolgokat intézünk ott akkor jogos a méreg, de ilyenkor kell figyelembe venni, hogy emberek dolgoznak ott, akik szerencsére mindig kijavították a hibáikat avagy a gép hibáját.

eddig meg ugye 30%tól jött az a többletpont, lehet még mindig ott számolja a gép, amit majd kijavítanak remélhetőleg.

hova jelentkeztél egyébként kérdező? :)

2013. júl. 16. 13:49
 13/44 A kérdező kommentje:

hát, legyen úgy, ahogy mondod. csak már mindenki tűkön ül.

ELTE-TTK-ra jelentkeztem. miért? te hova jársz?

2013. júl. 16. 13:54
 14/44 anonim ***** válasza:

emlékszem még milyen :D meg amikor kiderül, hogy felvettek :D megkönnyebbülés :D sok ikert :)

pszichológia :) (lehet ezért lett ennyi önuralmam XD :D )

2013. júl. 16. 13:55
 15/44 A kérdező kommentje:
lehet el kellene kezdenem meditálni, vagy ilyesmi, mert így tényleg nem fogom bírni a strapát. már csak azt nem tudom, mivel üssem el az időt. 2. helyen SZTE van, unalmamban már albérleteket keresgélek ott is. igazság szerint mind a kettőnek nagyon örülnék, nem erről van szó, kérdés az, hogy költözni, vagy nem költözni? nem mindegy. :)
2013. júl. 16. 13:59
 16/44 anonim ***** válasza:

akkor képzeld el azt a szituációt, hogy a tanár a szemetek láttára feldobja a kész dolgozatokat és amelyik az asztalra esik az átmegy , amelyik a földre az megbukik :D Kérlek szépen ez sajnos elég gyakori jelenség :D

tehát lehet nem árt egy kis meditálás (bár azt én még nem próbáltam, mert szerencsére birka türelmem van a hülyeséghez xD )

max kipróbálsz egy új várost. :)

2013. júl. 16. 14:02
 17/44 A kérdező kommentje:
gyakori jelenség? egy egyetemen? ha ilyennel szembesülök, akkor szerintem a 2. alkalommal inkább felállok, és otthagyom. nem vagyok idióta. :)
2013. júl. 16. 14:07
 18/44 anonim ***** válasza:
egyik leggyakoribb :D nálunk szerencsére ritka, de több ismerősömnek más karokon a szemük láttára csinálják :D szóval igen elég gyakori :D a másik klassz dolog amikor maga a tanár vallja be, hogy ki lett adva neki mennyit kell buktatni stb, mert ugye mindenhol kell a pótvizsgadíjak miatt. meg tudnám még sorolni :D az igazságtalanság sajna együtt jár a felsőoktatással néha :/ persze nem minden tanár ilyen és aki igen, az sem mindig saját akaratból.
2013. júl. 16. 14:10
 19/44 A kérdező kommentje:
remek. már értem, miért nem akarnak erre elkölteni milliárdokat. mindegy, azért én jó reményekkel indulok, de ilyenekben nem fogok részt venni, ez biztos. hova jársz?
2013. júl. 16. 14:15
 20/44 anonim ***** válasza:

hidd el, hogy megszokod mert muszáj lesz :D

én Debrecenbe, de mindenhol ez megy nyugi :D szinte az összes egyetemre mentek a volt baráti társaságból tavaly és mindenkinek vannak ilyen sztorijai :D még én szerencsés vagyok, hogy nálunk pszichón ez annyira nem megy, legalább is nem előttünk.

az egyetem az életre nevel, ami igazságtalan szóval értelme mégis csak van :D

2013. júl. 16. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!