Hogy lehet ilyen gyatra minőségű az e-felvi?
minden évben ez van, nem éri meg ezen hisztizni. Majd ha meglátod milyen a Neptun tárgyfelvételkor akkor visszasírod ezt is.
mindig megoldódott valahogy nem éri meg pattogni.
és ezt úgy írom, hogy tavaly érettségiztem és akkor sem volt jobb a helyzet, de a vinnyogás még nem oldott meg problémát tudtommal :D
-első-
nálam ez már bőven a hiszti kategória, de nem bántásból írtam, hanem mert ez a véleményem.
Most komolyan, mitől lesz jobb? persze egy csomó ember fel van háborodva minden évben, de ettől nem jutnak előre. Midig elrendezik a felvinél a határidőig a problémákat.
Ha majd rendszeresen összeomlik nálad a Neptun a tárgyfelvételnél akkor azért is kérdést kell kiírni? ez van egyik másik netes rendszer sem lesz jobb, sőt. Majd tapasztalsz ettől nagyobb szarságokat is, el kell viselni, mert a végén úgyis ki kell javítaniuk a hibákat, ők is emberek, de meg fogják oldani, mint mindig.
-u.i.: nagyon remélem, hogy nem fiú vagy, mert az így még gázosabb lenne-
lány vagyok, de szerintem ez egyáltalán nem tartozik ide. a felvételi rendszert vehetjük akár úgy is, mint egy szolgáltatást, amiért fizettünk, amiről számlát kérhetünk. ők nem végzik jól a munkájukat, és kész. a romlott tejet is felháborodva öntözöm ki.
igen, a neptunról hallottam már, hogy botrány, de az most még nem érint engem. ez érint. majd ha a neptunra kerül sor, biztos ott is ki fogok borulni. attól még, hogy van valaminél szarabb, még nem menti fel a másikat, csakmert az "kevésbé szar". vagy te tényleg képes vagy minden savanyú dolgoba beletörődni teljesen érdektelenül? gondolom te meg egy tunyi, életképtelen fiú vagy.
sem életképtelen sem fiú nem vagyok, de olyan hisztis liba sem mint te :D
attól mert pattogsz nem lesz jobb, nem fog senkit meghatni, ha itt hisztizel. Ki fogják javítani, mint minden évben. Ott is emberek dolgoznak, akik végül mindig megoldották.
Ha ennyire nem bírod a stresszt nem neked való az egyetem, ami tele van igazságtalanságnál, főleg osztályozás terén.
1 ilyen jellegű többletpontos kérdés volt (csak az kétszer feltéve ugyanattól a személytől) nem járványról volt szó.
Van pár hozzád hasonló mentalitású csoporttársunk, hát nem túlzottan kedveltek emiatt...
De mint írtam a legelején, nem bántásról van szó, csupán az emberek hibáznak és néha türelmesnek kell lenni, amíg ezt kijavítják, mint ahogy majd te is fogsz hibázni, amikor te dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!