Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehet ilyen gyatra...

Hogy lehet ilyen gyatra minőségű az e-felvi?

Figyelt kérdés
mindenkinek összevissza számolja a pontokat, 45% alatti emelteseknek lazán hozzádobja a plusz pontokat, másnak könyörögni kell, hogy 85% felett ugyan írják már jóvá, a doksi feldolgozáskor automatikusan írogatja a pontokat, pedig csak akkor kéne, amikor már minden ki van számolva. itt állunk 8 nappal a határhúzás előtt, és az egész rendszer úgy rossz, ahogy van. más már májusban feltöltötte a dokumentumait, és fel sem dolgozták, de aki június 9-én adta be, annak mind feldolgozva. szerintem ez teljesen felháborító, mert egy hivatalos rendszerről beszélünk, és fél évük volt arra, hogy minden új hatályos módosítást beleprogramozzanak a kalkulátorba. mellesleg ez nem az első felvételi, értem, hogy ennyi dokumentumot nem lehet feldolgozni ilyen gyorsan, dehát istenem, készüljenek fel a rohamra, és vegyenek fel még 30 diákot, akik viszik a gépbe a szar adatokat.
2013. júl. 16. 13:12
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

hátjó, csak abból nekem már eddig is jutott bőven az elmúlt pár évben.

azt egyébként remélem tudod, hogy rengeteg birka felvételizik úgy, hogy azt sem tudja, hogy számolják a pontokat, aztán meglátja felvin megjelenni a magas kamupontszámot, és örül, mint majom a farkának.

és aztán? közlik vele, hogy bocs mégsem?

2013. júl. 16. 14:22
 22/44 anonim ***** válasza:

Ezek csak városi/egyetemi legendák. Valóságban ha tudtam még soha nem buktam meg, akik rendszeresen pótvizsgáznak sok tárgyból azok szokták ezt mesélni. És lám egy újabb nehéz vizsga és valahogy mindig a gyengébben teljesítők dolgozata esik a földre. Kicsit furcsa nem?

Azért az osztályozás tényleg igazságtalan néha, de nem ennyire..mag vannak szívatások egyes tanároknál, tehát jó "jól" bemutatkozni akkor nem lesz gond.

2013. júl. 16. 14:23
 23/44 anonim ***** válasza:
Igen, elég szánalmas ami itt megy, valóban nem ritka a pofára osztályzás, az igazságtalanság, én is hallottam ezekről. Jövőre megyek én is egyetemre, alig várom, hogy korrupt r*hadékok kezdjenek majd tanítani. Mellesleg 9ezer ft lett befizetve a jelentkezésért, ennyiért elvárható lenne, hogy egy rendszer normálisan működjön, igenis jogos a felháborodása a kérdezőnek. Gusztustalan, ami ebben az országban folyik, remélem, összeomlik a fenébe, én addigra már kint fogok élni.
2013. júl. 16. 14:24
 24/44 anonim ***** válasza:

birka az biztos van rengeteg :D mondjuk nem is biztos, hogy odavaló, aki még ezt sem tudja kiszámolni :D

szerintem itt a gép volt hibás a tavalyi pontszámítás miatt.

de ez nem lep meg, utolsó vizsgám szintén gépes volt az egyetemen és pont azt a témakört sorsolta ki nekem, amit idén a tanár nem adott le ^^ felemelő érzés volt :D mert ugye a gépben az is benne volt :/

2013. júl. 16. 14:25
 25/44 anonim ***** válasza:
#22esnek üzenem, hogy nem városi legendák :D
2013. júl. 16. 14:26
 26/44 A kérdező kommentje:
ha tényleg nem azok, ezen te hogy tudsz röhögni?
2013. júl. 16. 14:27
 27/44 A kérdező kommentje:
ez inkább maga a tragédia.
2013. júl. 16. 14:28
 28/44 anonim ***** válasza:
úgy tudok röhögni, hogy megszoktam :D mikor a barátnőm jön haza, hogy úgy lett meg a vizsgája 2esre, hogy szerencsésen az asztalon landolt.... (egyébként meg sokkal jobbra tudta mint 2es) hát nem felemelő érzés, de ha reklamálunk még lehet meg is buktat.
2013. júl. 16. 14:29
 29/44 anonim ***** válasza:
Én egyetértek veled, főleg mivel én vagyok az a szerencsétlen, akinek elkavarták a középiskolai bizonyítványát, s emiatt nincs elég pontja. De gondolom ezt már olvastad, egy pár helyre odaírtam már. Én is elhiszem, hogy hibáznak, ők is emberből vannak és természetesen nem is vettem elő a bunkó stílusomat, mikor az ügyfélszolisokkal beszéltem, mert ők ráadásul semmiről sem tehetnek. Őszintén remélem, hogy még a héten megoldódik a problémám és akkor elfogadom, hogy ott is tudnak hibázni. Viszont, ha emiatt nem sikerül a felvételim, akkor annak nagy visszhangja lesz. Tekintettel arra, hogy jogász családban élek, akik már elkezdték sorolni a lehetőségeim és az én számomra elég jók. No nem mintha ez bármit változtatna azon, hogy tudok e szeptembertől egyetemre járni vagy sem.
2013. júl. 16. 14:34
 30/44 A kérdező kommentje:
ez azért az intézményt is jellemzi. az is birka, aki a következő adandó alkalommal nem felvételizik újra másik iskolába. én ilyenbe nem tudok beletörődni, meg megszokni, mert ez nem normális. nem illik bele egy tudományegyetem profiljába. és ha már ilyen silány a választék, akkor szétnézek a határon túl is. de valahogy nekem sántít ez a sztori.
2013. júl. 16. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!