Na, orvosira/fogorvosira készülők, kinek hány pontja van, hova jelentkezett?
Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak ilyen kérdések, de akkor még nem igazán tudta senki sem, hogy hány pontja van, mostmár viszont a közép szóbelik is lementek, és lehet számolni.:)2013. jún. 27. 23:51
51/54 anonim válasza:
50-es! Pontosan jól tudod, hogy igen :)
52/54 A kérdező kommentje:
Szerintem a ponthatárok mindenkit megleptek. :O
2013. júl. 25. 00:30
53/54 anonim válasza:
Hát basszus, PTE-ÁOK 383, pofám leszakadt... XD És én végigaggódtam x évet, hogy nem leszek benn, erre 98 ponttal túlteljesítettem :D Fel tudnám pofozni magamat :D De érthető, mert 2 emelt kellett, sokan már a kémia/fizika írásbelin is elvéreztek, kevesebben is jelentkeztek és 30 hellyel több volt idén (biztos forrásból tudom). Ettől függetlenül mindenkinek gratulálok, aki bekerült, és sok sikert, lelkierőt, remélem, sikeresen fogjuk venni az akadályokat! :) :) :)
54/54 anonim válasza:
kis emberek vagytok. az igazi pénzügyi guruk mind diploma nélkül vitték véghez siker-karrierjüket. az igazi Nagy halak sz@rtak a ponthatárokra :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!