Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Na, orvosira/fogorvosira...

Na, orvosira/fogorvosira készülők, kinek hány pontja van, hova jelentkezett?

Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak ilyen kérdések, de akkor még nem igazán tudta senki sem, hogy hány pontja van, mostmár viszont a közép szóbelik is lementek, és lehet számolni.:)

2013. jún. 27. 23:51
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
SOTE-ra 456 az átlag ponthatár (ha jól emlékszem +/-1 pont) Na ehhez képest csak 1-2 átlagon felüli eredményt olvashattál idén. Mivel általában, akiknek rosszul sikerült az érettségi, vagy nagyon az előző évi ponthatár körül értek el eredményt, azok nem írják meg, így nagyon átlag alatt lehet mindenkinek a pontszáma. Szerintem ott is biztosan csökken idén a ponthatár! Nem biztos, hogy esélytelen a 425 pont!:)
2013. jún. 29. 19:21
 12/54 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudjatok, most olvasom, hogy hülyeséget írtam..szóval nem az átlag ponthatár a 456 pont, hanem a jelentkezők átlag pontszáma!!
2013. jún. 29. 19:27
 13/54 sb18 válasza:
65%
SE-ÁOK 474 lett nekem.
2013. jún. 29. 21:24
 14/54 anonim ***** válasza:
Jaj én nagyon kíváncsi leszek az idei ponthatárokra :) és nem csak azért, mert engem is érint, hanem igen sok mindent megcáfolhat, vagy épp alá is támaszthat. Pl azt, hogy milyenek lettek végül az emelt kémia érettségik. Annyira sokan mondják, hogy most tényleg nagyon nehéz volt és az átlag az brutál rossz, de mégis mikor ilyenek olvasok, hogy 80 meg 90 %-ra sikerült vkinek, akkor az azért mégis csak azt jelenti, hogy meg lehetett oldani. Sőt, én magam is azt gondolom, hogy csak az elméleti része volt nagyon rossz, a számolásokban semmi új vagy megdöbbentő nem volt - ettől függetlenül nem sikerült kb egy sem, de ez most nem ide tartozik - szóval nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz. Jó volna vmi statisztikát olvasni erről, hogy hogy sikerültek végül is.
2013. jún. 29. 22:00
 15/54 anonim ***** válasza:
100%

Az egészen biztos, hogy rengetegen vannak, akik most mélyen hallgatnak a kémia eredményeikről, illetve pontszámaikról, csak az osztálytársaimból kiindulva. Amúgy számolási részen is volt újítás, amivel eddig még soha nem találkoztam (az összes érettségi feladatot megcsináltam) az elektrolízises.. Ettől függetlenül nem volt nehéz szerintem, ki lehetett találni, de ilyen típus eddig még nem fordult elő. Mondjuk nekem főleg az idővel volt problémám..Biztos csak én voltam így vele, de nekem egy órácska még nem ártott volna. Ami furcsa így utólag, hogy rengeteg fél pontos kérdésre kellett válaszolni, ami nem feltétlen volt könnyebb, mint az egy pontos. (feladatból persze nem volt kevesebb..)

Igen, én is olvastam nagyon szép eredményeket és minden tiszteletem érte, viszont én azt vettem észre, hogy nagyon sokan azok közül, akiknek olyan jó lett mindkét érettségi azok másodjára próbálják (persze tényleg nagyon ügyesek, hogy olyan szép eredményeket hoztak össze, meg azért vannak kivételek, akik zsenik és elsőre is 90 körülit írtak:D) azért nekik nem kellett másik 4 tantárgyra készülni a két emelttel együtt, ami szerintem nagyon nehéz volt így együtt..Ha most nem vesznek fel, akkor én is legalább 450 pontra számítok (akkor is, ha csak az egyiket írom újra, ha mindkettőt, akkor jóval több..) Szóval szerintem nekik picit könnyebb volt a készülés. Az viszont 100%, hogy akik idén próbálják először azok közül nagyon soknak 400 pontja sincs meg és nem verik nagy dobra, mert esélytelennek tartják a bejutást orvosikra..

A ponthatárokra én is nagyon kíváncsi vagyok:D

2013. jún. 29. 22:26
 16/54 anonim ***** válasza:
65%
Persze, jogos ez is. Illetőleg minden évben lehet olvasni ilyeneket, hogy 450-460 vagy még ettől is több pontja van (emlékszem egy évvel ezelőtti kérdésre, a srác közép biosza 98 az emelt kémiája 99 %-os lett), és ettől függetlenül a ponthatár mégis 415-430 volt. Én attól félek még nagyon, és jó volna, ha valaki helyre tenné ezt a még általam is hülyének tartott nézetet, de tegyük fel nagyon, akár 10-12 ponttal is lecsökkennek majd a ponthatárok és akkor meg majd néhányunk azt kapja a fejéhez, hogy csak azért vettek fel, mert annyira lement a ponthatár. Nem tudom értitek e mire gondolok. Tudjátok, esetleg felsőbb éves hallgatók majd jönnek és közlik, hogy milyen gázak vagyunk, hogy egy emelt kémiát nem tudtunk megírni és hogy fogjuk bírni ezek után a vizsgákat... nem is értem mit lovagolok amúgy ezen, mert még szerintem is hülyeség, de azért az ember hiúságának valahol mégis csak rosszul esik. Amúgy nekem is aztán annyi eszem van, mint egy ecetmuslicának, 404 pontom van, aggódom, hogy gyógyszerészeten (vidéken) benn leszek e, de azért reménykedem, hogy talán orvosin nagyon lecsökken... van bajom :D
2013. jún. 29. 22:36
 17/54 anonim ***** válasza:
100%
nekem is kellene 15 pont, hogy annyim legyen, mint a tavalyi ponthatár..xD Amúgy én ismerek felsőbb éveseket és ők mondták, hogy ez nagyon kemény és így nem biztos, hogy bent lettek volna az egyetemen. Én kíváncsi lennék rá, hogy ÁOK-n hányan vannak, akik 2 emelttel felvételiztek, akik nem tették azok véleményére nem vagyok kíváncsi, ugyanis közép szinten 90% alatti kémiát nem írtam (kíváncsiságból próbáltam párat) márpedig úgy 450 pontom lenne minimum..a fejem se fájna amiatt, hogy ugyan fölvesznek-e..:D Én már nem találgatom, hogy ugyan mennyi lehet majd a ponthatár, majd kiderül (csak bírjam kivárni :D) az általános orvosira viszont tényleg kíváncsi vagyok, szerintem oda nagyon rossz eredmények születtek (404 ponttal az élmezőnyben vagy!:D én 365-388 pontról tudok a környékünkön)
2013. jún. 29. 22:58
 18/54 anonim ***** válasza:
Én hasonló helyzetben vagyok, mint a 16-os válaszoló, annyi különbséggel, hogy nekem még alacsonyabb, 396 pontom lett. Ilyen eredménnyel nem hinném, hogy egyáltalán bekerülnék az orvosira, még a kötelező 2 emelt ellenére sem.:(
2013. jún. 29. 23:32
 19/54 anonim ***** válasza:
100%
Azért így július 24-én, ha nem lesztek nagyon részegek vagy a boldogságtól vagy a mély gyásztól, gyertek már majd ide és tárgyaljuk már meg a dolgokat :D persze belefér 25-én is, alig 1 hónap... 4 hét múlva ilyenkor már tudni fogjuk ;)
2013. jún. 29. 23:36
 20/54 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem leszek öngyi, akkor majd 25-én megírom a véleményem:-))) amúgy remélem, hogy igazam lesz (én csaknem biztos vagyok benne, de nekem senki nem akar hinni..:D)

Még egy hónap:S:S

2013. jún. 30. 09:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!