Na, orvosira/fogorvosira készülők, kinek hány pontja van, hova jelentkezett?
Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak ilyen kérdések, de akkor még nem igazán tudta senki sem, hogy hány pontja van, mostmár viszont a közép szóbelik is lementek, és lehet számolni.:)2013. jún. 27. 23:51
21/54 anonim válasza:
Amúgy, ha tavaly 415-420 ponttal reménykedhettek az orvosiban, akkor idén 400-zal miért ne?? Én azt hittem tavaly, hogy 435-440 körül lesz a ponthatár vidéken azért, mert megemelték 500-ra az elérhető max pontot. Szóval ha ezt nézzük, akkor a 390 pont sem esélytelen..nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz..:D
22/54 anonim válasza:
Én SE-FOKra jelentkeztem és 433 pontom lett.
Mondanom sem kell, hogy nagyon nagyon parázok...
Még nem adtam fel, mert reálisnak tartom hogy eshet 5 ponttal a tavalyi 438as ponthatár. 1 hónap és kiderül :)
23/54 anonim válasza:
5 pontot biztosan csökken..annyival szerintem bent leszel:))
24/54 anonim válasza:
Én 454 ponttal pályázom a SOTE-FOK-ra. Megjelölte még ÁOK-ot meg GYTK-t is, de hátha nem lesz rájuk szükség. És én is erősen esélyesnek tartom, hogy csökkenjen a ponthatár, szóval nyugi nyugi ;)
25/54 anonim válasza:
PTE-ÁOK, 481. (Hozzátenném, szóbelin hatalmas mázlim volt, mindegyiken nagyon jó tételt húztam, és így felhúztam mindent 90 fölé.)
26/54 anonim válasza:
PTE-ÀOK 443 pont :)
szóbelin nekem is hatalmas szerencsém volt, az előző kommentelőnek pedig nagyon gratulálok!!
ahogy olvastam itt a kommenteket azért lettek szép teljesítmények idén is :) őszintén szólva én már annyi mindent hallottam h egyszerűen fogalmam sincs h alakulnak majd a ponthatárok :D
27/54 anonim válasza:
Én arra azért kíváncsi lennék, hogy közületek hányan írták elsőre az érettségit. Félre ne értsetek, nagyon szép eredmények és ügyesek vagytok, de csak más volt az idei érettségizőknek, akiknek a két emelt mellett még ott volt 4 tantárgy.
28/54 anonim válasza:
Utolsó:, azért ez sem feltétlenül igaz. Aki dolgozik napi 8-12 órában, az mindjárt nincs olyan helyzetben, mint az, aki 1 éven keresztül otthon ült. És szerintem azért utóbbiból elég kevés van. A legtöbben ilyenkor elmennek OKJ-ra, dolgoznak, nyelvet tanulnak stb. Semmivel sem jobb a helyzetük.
29/54 anonim válasza:
Hát igen azt az időt simán el kellett töltenünk az iskolában sajnos és utána még tanulni a másik 4 tantárgyra, nem beszélve arról a sok felesleges időtöltésről pl.:szalagavatóra készülés, ballagás, szerenád. Mindenből teljesíteni kellett, így alig maradt idő a biológiára és a kémiára:'(. Ha engem nem vesznek fel, akkor én is elmegyek dolgozni, 1 hónap tanulásra van szükségem ahhoz, hogy legalább 460 pontot csináljak a mostani eredményemből, de én utána nem lennék túl büszke az eredményemre, hiszen már másodjára próbáltam. Ráadásul, ha a biosz is megpróbálom még egyszer, akkor a 470-480 pont is lazán sikerülhet. Én is fogok mellette dolgozni. (persze remélem elsőre sikerül) Csak mások számára ez nagyon megtévesztő tud lenni! (előző években amúgy meg se írták az eredményeket azok, akik másodjára próbálták, mert cikinek tartották a többihez képest) Ugyanis a most érettségizettek közül akik orvosira jelentkeztek nagyon rossz eredményt értek el (már, ha idén a 400 pont körüliek rossznak számítanak), ahogy észrevettem azt hiszik, hogy ők nagyon hülyék és felesleges oda jelentkezniük, pedig ez nem így van. Én azért odaírnám az eredmény mellé, hogy hányadjára sikerült összehozni...
30/54 anonim válasza:
Elfelejted, hogy mi is leérettségiztünk már és pontosan tudjuk, milyen az utolsó év :) egyébként kedves vagy nagyon, egyáltalán nem ciki, ha valaki másodjára próbálja meg és úgy kerül "csak" be. Különben, amíg nem dolgoztál 12 órán át úgy, hogy mellette még nyelvet is tanulsz pl ,addig ne állítsd, hogy mennyivel könnyebb, mert nem. Tudom, mert veled ellentétben mindkettőt próbáltam. Mint mondtam, én már leérettségiztem, szintén 6 tárgyból anno, tudom milyen a 4. év, nem kell magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!