Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Na, orvosira/fogorvosira...

Na, orvosira/fogorvosira készülők, kinek hány pontja van, hova jelentkezett?

Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak ilyen kérdések, de akkor még nem igazán tudta senki sem, hogy hány pontja van, mostmár viszont a közép szóbelik is lementek, és lehet számolni.:)

2013. jún. 27. 23:51
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly nagyon kíváncsi voltam a ponthatárokra. Kb.: 20:08-ra fölkerültek, ha egy jó fél órával nem mentem volna fel az oldalra, akkor szerintem meg se tudtam volna nézni annyira akadozott.

Gratulálok! Nagyon szép eredmény! Az a baj, hogy már most azt hallom, hogy nekem "csak" ennyi pontom lett. Remélem az egyetemen nem szívatnak miatta a többiek. Egyébként abban biztos vagyok, hogyha egyszer bekerülök, akkor soha nem bukok ki, vagy halasztok évet. Minden álmom az, hogy ezt tanuljam, úgyhogy mindent megeszek azért, hogy a lehető legjobb eredményem legyen az egyetemen :)

2013. júl. 5. 12:01
 42/54 anonim válasza:
SZTE-ÁOK-ra jelentkeztem, 421 lett a pontom, ami éppen a tavalyi ponthatár, szóval nagyon izgulok mi lesz ><
2013. júl. 5. 19:48
 43/54 sb18 válasza:
70%
Nem értek egyet azzal a véleménnyel h csak másodszor vagy harmadszor érettségizők tudtak elérni magasabb pontszámot,én idén érettségiztem mindenből és 474 pontom lett.Szerintem munka és nyelvtanulás mellet sem lehetett egy sétagalopp a felkészülés.
2013. júl. 5. 19:53
 44/54 anonim ***** válasza:
52%

én ugye idén érettségiztem, 423 pontom lett.

irigylem azokat, akiknek elsőre sikerült 450+ra, mert én is rengeteg energiát belefektettem, de a biológia tanár maga mondta meg, hogy menjünk el különtanárhoz, mert ő nem tud felkészíteni rendesen, hiába volt fakt, és a kémiaórák meg semmit se értek, kb felolvastuk a tankönyvet.

hiába mondják jó iskolának azt, ahova jártam, de humános, és kb ketten vagyunk az egész suliból akiknek össze fog jönni az orvosi.

ráadásul nekem 3 emeltem volt, mert angolból is emelteztem, angolos osztályba jártam.

lehet, hogy ha anno reálos suliba megyek, jobb eredményem lett volna, viszont nem lenne ilyen biztos a német és az angol tudásom.

fene tudja, hogy megérte e.

2013. júl. 8. 09:01
 45/54 anonim válasza:
79%
Iden erettsegiztem eloszor, mindket emeltet most csinaltam, 480 pontom lett, SE AOKra megyek. Kemeny tanulas a titka mindennek, meg nem art ha van egy kis logikad. Van egy osztalytarsam aki ejjel nappal tanult csak biosz kemiat, aztan 20-30% irt mindkettobol. Szoval hiaba mondjatok, a kepessegek is szamitanak az akaratero mellett..
2013. júl. 8. 14:16
 46/54 anonim válasza:
33%
Én 480 ponttal jutottam be SE-Áok-ra...és most tettek át önköltségesre...mondjuk buliztam is rendesen...úgy készüljetek drágaságaim...Ott is hagyom ezt a szart...mert,hogy magánéleted nincs mellette az is tuti....
2013. júl. 10. 00:42
 47/54 anonim ***** válasza:

45.ik

ebben teljesen igazad van, tényleg kell hozzá logika is, biosz-kémiás beállítottság.

viszonta 15 fős csoportból én voltam a második legjobb, ami szerintem elég sokat elárul a tanításunk színvonaláról.

hiába akartam tanulni, egyszerűen fogalmam nem volt, hogy mi az, ami nagyon fontos, mi az, amire meg nem kell olyan sok időt szánni. pl a lac operont nekünk mellékes dologként adták elő, erre volt olyan, akinek az volt az egész a tétele. kb két mondatot ha tudtam róla beszélni, mert egyszerűen azt mondták, hogy nem kell.

2013. júl. 10. 10:02
 48/54 anonim ***** válasza:
52%
Nekem 416 pontom lett...:(:( azért nem semmi eredményekről olvasok ezen az oldalon...Debrecenbe jelentkeztem, így egyetlen ponttal van nekem több, mint amennyi tavaly a ponthatár volt. Nagyon-nagyon izgulok, hogy mi lesz...de két hét és minden kiderül!
2013. júl. 10. 14:10
 49/54 anonim válasza:
52%
DE-ÁOK 451 :) Fiú
2013. júl. 22. 16:02
 50/54 anonim válasza:
0%
Sziasztok! De-Áok 435 pont, de nem hiszem, hogy meglesz ://
2013. júl. 23. 11:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!