Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Na, orvosira/fogorvosira...

Na, orvosira/fogorvosira készülők, kinek hány pontja van, hova jelentkezett?

Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak ilyen kérdések, de akkor még nem igazán tudta senki sem, hogy hány pontja van, mostmár viszont a közép szóbelik is lementek, és lehet számolni.:)

2013. jún. 27. 23:51
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nyelvet tanulnom az alatt az idő alatt, komolyan nem tartod könnyebbnek, amikor egy bizonyos szinttől kellett egy kicsit jobban teljesítened? Én azt az 1 hónap tanulást teljesen komolyan gondoltam. Anyi hiányzik kémiából a 90%-komhoz. Elsőre teljesen más a helyzet, hiszen teljesen ismeretlen az egész. Amúgy én nem tartom cikinek a második próbálkozást, hanem azt, amikor valaki kikiabálja, minden kérdéshez kiírja és hülyének nézi azokat, akiknek kicsit sikerült túlszárnyalni a 400 pontot (valószínűleg anno neki is hasonló eredménye született, hiszen nem vették föl elsőre) Amúgy ez nem rátok vonatkozik! Mert ide szerintem nem is komolt az az illető, csak annyira felidegesített, hogy ki kellett kiabálnom magamból ezt az egészet! Én ezt tartom cikinek, amikor mindennél büszkébb az másodjára megszerzett eredményére és hülyének nézi a többit. Én is meg fogom próbálni még egyszer, szóval ezt ne vedd sértésnek.
2013. júl. 5. 08:54
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
Most olvasom, gyorsan gépeltem ne haragudjatok a helyesírási hibámért!!! +n
2013. júl. 5. 08:59
 33/54 anonim ***** válasza:
Már bánom, hogy szóvá tettem ezt az egészet! Ne haragudjatok! Tényleg annyira felidegesített az illető, hogy henceg a 430 pontjával (mellesleg ő nem dolgozott), engem meg hülyének néz, mert elsőre éppen csak esélyes vagyok. Tényleg nem akartam megbántani senkit ezzel, nem kicsit ellenséges voltam, mondjuk tény, hogy saját magamból kiindulva sokkal egyszerűbb lesz megírnom másodjára a kémiát októberben és lazán sikerülhet 90%-ra, ha nem viszem túlzásba a tanulást akkor is.
2013. júl. 5. 09:19
 34/54 anonim ***** válasza:
Ez a barátnőméről ment :D Új vagyok itt, úgyhogy nem válaszolhatok gyakran, inkább az övét használom :P
2013. júl. 5. 09:21
 35/54 anonim ***** válasza:
Nekem nem egy ismerősöm van aki 3xra meg 4xre próbálja meg az orvosit... ez egy ilyen hivatás, ahova már a bejutáshoz is viszonylag sokat kell teljesíteni és aki ezt választ ezzel általában tisztában is van! Orvosira bőven elmegy a két emelt, mert enélkül a tudás nélkül csak szenvednél mert kellenek az alapok, amikre építeni tudsz. Az egyetemen egy vizsgaidőszak sokkal leményebb, mint egy érettségis időszak így jobb, ha hozzászoksz ahhoz h sokat követelnek!! Az érettségit mindenki túlélte eddig :) Sztem ha vki másodszorra ír nagyon szép emelteket az is ugyanolyan értékű eredmény hisz megdolgozott érte!!! Ha feladta volna a felvételit hiányzott volna belőle az az elhivatottság, amire az orvosin szüksége van az embernek.... Arról nem is beszèlve h ha neked idén nem sikerülne Te is beállsz majd az újrafelvételizők sorába és hidd el, egy sikertelen felvételi és 1 év munka után Te is rohadtul büszke leszel magadra h sikerült és majd átértékeled a dolgot csak át kell élned!
2013. júl. 5. 11:02
 36/54 anonim ***** válasza:

Igen, tudom, de annyira rosszul esik, hogy valaki, akinek egy egész éve volt arra, hogy kémiát és biológiát tanuljon, az hülyének néz bennünket, akiknek nem sikerült az olyan jó eredmény elsőre (így sem esélytelen), magától meg el van szállva, hogy ő a király 430 ponttal, ami szerintem annyira nem sok másodjára.

Amúgy azt, hogy jó lenne, ha kiírnák, hogy hányadjára próbálták nem szemétkedésből mondtam, mert sokkal reálisabb képet láthatnák az idei felvételizők pontszámáról, ugyanis sokkal kevesebben vannak, mint akik most próbálják először és nem arra számítanak, hogy eláshatom magamat a 400 akárhány pontommal, hanem arra, hogy nincsenek olyan sokan, akiknek olyan jó az eredménye és nem biztos, hogy esélytelenek.

Amúgy teljesen egyetértek azzal, amit írtál, simán kell az emelt kémia is az egyetemhez, én nem is bánom, hogy bevezették. Meg, ha azt nézed, sokan kihullottak csak amiatt, hogy nem bírták a fakot (már a sulinkból kiindulva, de gondolom máshol is tapasztaltak ehhez hasonlót). Ezzel megspóroltak maguknak 2 év szenvedést, mert úgyse lett volna semmi a felvételijükből, ha elbuktak emelt kémián. Amúgy középen bent maradt volna, mert nálunk 11-ben csak középre készítettek fel, amíg az volt semmi bajuk nem volt, simán megvolt mindenki 4-es (ők meg voltak elégedve ezzel az eredménnyel is) :D, amint elkezdtük az emeltet idén mindegyik kipotyogott.

2013. júl. 5. 11:18
 37/54 anonim ***** válasza:

igazából orvosin az újrafelvételizők a felét kiteszik a felvételizőknek én sem gondoltam volna de rengetegen vannak :O szóval az ő eredményük is eléggé számít, jobb ha a rosszra számítasz és a végén örülsz, minth jóra számítasz és nagyot koppansz :)

de mondom én nekem már fogalmam sincs h hol hogyan fog alakulni a ponthatár mert ugye függ a keretszámtól és az oda jelentlezők pontszámától is, így tényleg fogalmam sincs :D

2013. júl. 5. 11:43
 38/54 anonim ***** válasza:
kegyetlen ez a várakozás:S:S
2013. júl. 5. 11:44
 39/54 anonim ***** válasza:
sztem az a legrosszabb h 24-én egész nap izgulhatsz, mert este 8 körül hirdetik ki a ponthatárokat, ráadásul annyian vannak a felvin h tuti befagy a rendszer :D
2013. júl. 5. 11:56
 40/54 anonim ***** válasza:
74%

Én azok közé tartozom, akik ebben az évben végeztek, tehát én ebben az évben érettségiztem mindenből. Nem volt könnyű, magamtól készültem az összes érettségimre, hiába jártam faktra, még az anyag végéig sem jutottunk sem bioszon sem kémián (bioszon az utolsó év anyaga TELJESEN kimaradt), úgyhogy csak magamra számíthattam....

Orvosira jelentkeztem, nem akarok dicsekedni, de 450+ pontom van... szerintem az én példám bizonyítja azt, hogy ha valaki nagyon akar valamit, akkor azt valahogy mégis csak sikerül elérnie... Ha nem lenne ennyi pontom, ha nem vennének fel, BIZTOSAN újra próbálkoznék... persze nem lennék rá büszke, hogy csak másodszorra sikerült, de ha az a bizonyos "dr." szócska a nevem elé kerülne pár év múlva, és azt csinálhatnám, amit a hivatásomnak tartok, akkor az az egy év semmit nem számítana...

A pontokról meg az újrafelvételizésről meg csak annyi a véleményem, hogy senki nem fogja kérdezni, hogy 405 vagy 480 ponttal vettek-e fel valakit, aki odavaló, az úgyis megállja majd a helyét mindenhol....

2013. júl. 5. 11:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!