Szerinted ez kivitelezhető?
Figyelt kérdés
Öcsém most fogja kezdeni az egyetemet. Már azon gondolkodik mi lesz később meg hogy mennyi mindent akar még tanulni. Úgy gondolja elkezdi a szakot jövőre jelentkezik másikra aztán ha az első szakkal végez egy Okj-re majd ha a másodikkal us végez egy mesterképzésre. 4szak 6 év alatt kivitelezhető ez egyáltalán? Okos meg szeret tanulni de nem megterhelő ez egy embernek?2013. ápr. 6. 12:12
1/3 anonim válasza:
igen, ha van egy jó tanulási módszere, tudja, hoyg hogy kell tanulni, és tisztában van a saját képességével, teherbíróképességével, akkor kivitelezhető. de sok víz fog még lefolyni a Dunán az egyetem első féléve után, majd akkor kérdezz rá a tervekre :D ha még mindig így gondolja, akkor képes lesz rá.
2/3 anonim válasza:
Tavaly én is így gondoltam, hogy elkezdem ezt a szakot és még utána még egyet elkezdek. Mostanra az ilyen eszembe se jutna, mert a szak amire járok baromi nehéz és még egy már nem menne.
Sanszos (persze ez nem biztos), hogy változni fog, mert az egyetem előtt elképzelhetetlennek tartottam, hogy nem lehet bírni a tanulást. Most már értem, hogy egyáltalán nem túlzás ha egy ZH-ra be kell vágni pár száz oldal tömény informatikát.
De amúgy már duplán számolják az államis féléveit ha párhuzamosan csinálja, szóval ha megcsinál kettő 3 éves képzést, akkor el is lőtte a 12 félévét, így a 4 féléves msc-t már csak költségesen fogja tudni csinálni.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát nem a költségekkel van a gond. Remélem igazatok van, nem azt akarjuk hogy ne tanuljon csak ne terhelje túl magát...
2013. ápr. 6. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!