Beiratkozás, de ebben az esetben, hogyan kivitelezhető?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy jelentkeztem egyetemre, aminek ugye a beirakotkozási ideje szeptember (legalábbis ahova eddig jártam így volt). Viszont én augusztus elején kiköltözöm külföldre 1 évre, ezért passzíváltatni is szeretném magam. A beiratkozásra nem tudok hazajönni. Hogy oldjam meg külföldről? Előbb bemehetek és elmondhatom, hogy ez a gondom?2011. máj. 28. 19:50
1/3 anonim válasza:
Mindenképp vedd fel a tanulmányi osztállyal a kapcsolatot.
Biztos, hogy passziváltathatod magad? Nálunk már csak úgy lehet, ha legalább 1 aktív féléved volt már, és akkor is egymás után csak 1 passzív féléved lehet.
Kérdezz erre is rá mindenképpen!
2/3 anonim válasza:
Hát még most érdeklődd meg (mert nyáron aztán az életben nem találsz TO-st), aztán valahogy megoldjátok csaktán. Valaki csak van olyan, akit megbízhatsz ilyesivel, elintézed a papírokat, stb... bár lehet, hogy nem hagyják. :?
3/3 A kérdező kommentje:
Van olyan, anyu elintézi helyettem. Úgy tudom, engedik a passzíválást. ZMNE lenne. Mert jövőre mindenképpen meg szeretném kezdeni a tanulmányaimat, de újrafelvételizni meg újra 9000 ft-ot fizetni meg nem szeretnék.
2011. máj. 28. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!