Nehéz két emelt fakultációt felvállalni?
Nagyon iskolafüggő. Elvileg erős gimnáziumba járok, 3 faktot (mat, fiz, info) vettem fel, idén végzek - annyira nem volt húzós. Bár én a többi tárgyra nem koncentrálok annyira, többek lesznek 2 fakt mellett jelesek, kitűnők.
Emellett pedig 1 faktot értelmetlen lenne felvenni, hiszen fizika matek nélkül csak alapszinten létezik.
"Emellett pedig 1 faktot értelmetlen lenne felvenni, hiszen fizika matek nélkül csak alapszinten létezik."
Ez így elég nagy hülyeség, mivel matek emelt fizika emelt nélkül is létezik. Szóval van értelme felvenni pl. csak a matekot.
Persze, ha matematikusnak mész akkor lehet hogy a fizikafaktra nem lesz szükséged.
Tényleg fontos hogy mi akarsz lenni, Előző bocs hogy nem tippeltem be az elméleti matematikust...
Speciel én programtervező informatikán vagyok, de nincs fizika vonatkoztatású tárgyam. Ellenben marha sok matek van (a programozás mellett). Gazdaságinformatikán sincs, csak mérnökinformatikán.
Persze ez mind a kötelező tárgyakra vonatkozik, nem a szabadon választhatókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!