Fakultációt lehet cserélni év közben? Vagy félévkor? És félévkor le is tudom adni? SÜRGŐS
Figyelt kérdés
Mivel egyszer már volt, hogy átjelentkeztem másik szakra félévkor és megengedték. Most pedig másik fakultációt szeretnék már. :( És azt tudom, hogy év közben leadni nem lehet. De cserélni? Vagy csak félévkor próbáljam meg és mikor kell akkor szólnom?2012. okt. 15. 18:02
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom nálatok hogyan működik. Nálunk csak év végén lehet leadni, illetve cserélni. Ha tantárgyat cserélsz év végén, akkor vizsgát kell tenned az előző év fakultációs anyagából.
Remélem tudtam segíteni. De az ofőt ha megkérded, biztos tud neked erre válaszolni:)
2/2 anonim válasza:
Nálunk leadni és cserélni is lehet, de cserénél vizsgázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!