Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kivitelezhető lehetne-e, hogy...

Kivitelezhető lehetne-e, hogy laptop-on jegyzeteljek òrán (gimi)?

Figyelt kérdés

Nem tudok jegyzetelni az óràkon, ès elegem van, hogy folyton fènymàsolnom kell, ès délutàn pótolnom kell a lemaradàsomat.

11. osztàly

2013. ápr. 2. 14:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hogy nem tudsz jegyzetelni?
2013. ápr. 2. 14:57
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem tudsz jegyzetelni? Mert nem tudod mi a fontos és mit írj le vagy nem tudsz gyorsan írni? Ha utóbbi akkor tanárnál, igazgatónál érdeklődj.
2013. ápr. 2. 14:59
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit kell leìrni (van olyan tanàrom, aki nem diktàl / ír a tàblàra vàzlatot, csak beszèl az anyagról, mint egyetemen / fősulin). Lassan is ìrok, mindig lemaradok, káosz a füzeteim.
2013. ápr. 2. 15:08
 4/21 anonim ***** válasza:

Nem fogják engedni. Ez nem főiskola/egyetem. Jobb ha hozzászoksz, mert ez ott sem lesz másként.

Főleg ha reál irányba mész, mert a képleteket nem fogod tudni begépelni. Kénytelen leszel papírra írni.

2013. ápr. 2. 15:12
 5/21 A kérdező kommentje:
Nem fogok reàl irànyba menni, diszkalkuliàs vagyok.
2013. ápr. 2. 15:15
 6/21 A kérdező kommentje:
Ha ez nem egyetem / főiskola, akkor nèhàny tanàrom ne úgy tartsa az óràt, mintha ott lennènk...
2013. ápr. 2. 15:17
 7/21 anonim ***** válasza:
Kibírod. Ha jól megnézed a 12. osztály és az egyetem első éve között pár hónap van. Érdekes mód, mindenki aki akarja fel tudja venni az egyetemi tempót.
2013. ápr. 2. 15:21
 8/21 A kérdező kommentje:
Csak azt szeretnèm, hogy minèl jobban tudjak teljesìteni, könnyebben menjen a jegyzetelès.
2013. ápr. 2. 15:24
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de még mindig nem értem. Ha laptopon jegyzetelsz akkor tudni fogod hogyhogy mi a fontos és mit írj le?
2013. ápr. 2. 18:44
 10/21 anonim ***** válasza:
Tény, hogy pl. én is gyorsabban tudok gépelni, mint kézzel írni. Addig oké, hogy ez egyetemen működik. De egy 30 fős terembe a billentyűzet csattogása igencsak zavaró tud lenni, plusz sanszos, hogy nem csak jegyzetelnél, ha érted mire gondolok. Ezért nem engedik. Enélkül is tudsz jól teljesíteni.
2013. ápr. 2. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!