Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Meddig mehet el egy beavatási...

Meddig mehet el egy beavatási játék vagy szertartás? Mi az ami még poénos és mi az ami már megalázás?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert nem egy botrány van minden évben főleg gólyatáborokban, hogy "szegény elsőst" bántják a nagyok, az meg rohan is panaszkodni, pedig csak valami betörési, beavatási dologról volt szó. Egyre kevesebb helyen van meg, de azért még létezik. Sztem a közösségformálás miatt fontos szerepe lenne, de sokszor azonnal jönnek azzal, hogy "bántják" őket a nagyok.

Most csak egy rövid példa ami szerintem, tök jól mutatja, és ez nem is beavatás, csak egyszerűen helyre tették a gyereket a nagyobbak. Van egy nagyon nagyarcú, beképzelt hülyegyerek (már bocsánat), és annyira idióta, hogy ő ugyan nem vetkőzik le más előtt, és a koleszban fürdőnadrágban (!!!) tusol pl. Szerintetek ez normális dolog? És az lett belőle, hogy a felős fiúk összefogtak, aztán szépen leszedték róla a fürdőgatyát, az meg elkezdett ordibálni, meg hogy ide panaszt tesz meg amoda.

Most kinek van igaza? Sztem érthető hogy a többieket idegesítette, hogy ez a nagyarcú egy közösségben nagyon nem közösségi módon viselkedik, tehát értem a felháborodásukat, és véleményem szerint jól tették, hátha ember lesz még abból a gyerekből, de van aki szerint meg jaj de égő ez. Szerintetek?

Sztem soha nem ok nélkül pont vele vagy mással tesznek valamit, mint ebben az esetben is, megvotl az alapos oka miért pont ő. És lám, azóta nem is olyan nagy ám az arca a gyereknek ....

21/L

2009. szept. 9. 09:06
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
15:50: és ez szted nem volt éppen elég vicces? Na nemáá .. , ha én látom, tuti szétszakadok a röhögéstől ...
2009. szept. 9. 15:53
 12/36 anonim ***** válasza:
29%

Jól tették hát! De király, kár hogy nem a ti koleszetekben vagyok, szívesen megnéztem volna milyen képet vág a kis beképzelt amikor egy szál farokban elbeszélgetnek vele a folyosón :-DDDDDDDDDDDDDDDD

Mi van ebben undorító? Igenis vicces! Nagyon is!

2009. szept. 9. 16:01
 13/36 A kérdező kommentje:

Oké, megnyugodtan, nem cak sztem vicces. Én sem értem mi van ebben undorító. Én is sajnálom, hogy végül mégse "rángatták ki beszélgetni", de az lett volna a showműsor, azt hiszem.

Nem beszélve arról, hogy még az is lehet, hogy a gyerek nagy arcát örökre sikerült volna helyre tenni.

2009. szept. 9. 16:03
 14/36 anonim ***** válasza:
67%
Elcseszett egy gettóba jársz te.
2009. szept. 9. 16:15
 15/36 anonim ***** válasza:
34%
Ha elolvastátok volna, rájöttök, hogy nem az volt a legnagyobb probléma, hogy alsógatyában fürdött, hanem az, hogy egy beképzelt, elkényeztetett f*sz. szerintem is megérdemelte.
2009. szept. 9. 18:08
 16/36 A kérdező kommentje:

Igen, valahogy így ...

De nem akarom elhinni h más koleszekben nincsenek hasonlók.

2009. szept. 9. 18:15
 17/36 anonim ***** válasza:
70%

Én a kérdezőt nézném meg, ahogy pocosan kilökik az utcára és kizárják! Mert éppen 3-4 társának nem tetszik a nézése!

Biztos nagyon vicces lenne, ugye???!

2009. szept. 9. 18:26
 18/36 anonim ***** válasza:
23%

Igen csak megoszlik azért a társaság, de nem tudom páran miért hisztiznek. Ez egyetemi koleszos körülmények között teljesen rendben van.

Akkor ahhoz mit szóltok, hogy nálunk egyszer egy elsős srácot a végzősök alaposan felpofoztak a folyosón, telejsen meztelenül, és gondolhatjátok milyen röhögés volt ott. Na ez milyen? És mégis ment tovább az élet.

Érdekes, ott senki nem gondolta úgy, hogy ne lenne vicces, vagy akkor furcsa módon nyilvánították ki nemtetszésüket, mármint harsány nevetéssel.

Ennyit erről, poén a javából.

2009. szept. 9. 20:36
 19/36 anonim ***** válasza:
48%

hmm...

ajánlom megnézésre a Legyek ura című filmet

2009. szept. 9. 20:44
 20/36 anonim ***** válasza:
39%
én maximum ELOLVASÁSRA ajánlanám...
2009. szept. 9. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!