Milyen tudásra/végzettségre van szükségem, hogy pl egy GameStar/PcGuru jellegű játék magazinnál dolgozhassak?
Vannak sejtéseim, hogy mik szükségesek, de nem akarok hülyeséget írni. Biztos vannak akik tudnak pontos választ adni.
Meg hogy kb egy ilyen helyen milyen fizetést lehet kapni.(De gondolom ez attól is függ, hogy ott milyen munkát végzek.)
Legjobban örülnék ha egy játék magazintól a főszerkesztő írna. :)
Előre is köszi!
Én is ilyesmikre gondoltam, de nincs szükség valamilyen újságírói végzettségre? Sajnos ezt a témát nem nagyon vágom, de amúgy amit leírtál, azokkal semmi gond nem lenne. Ha számít valamit most megyek 11.-be Informatika szakon.
Egyébként köszi!
Várom még mások válaszát is.
Hát nem szó szerint "újságíró" végzettségre gondoltam(csak úgy mondtam valamit). Ezért kérnék válaszokat mert ehhez nem értek. :(
De én szerintem itt a tudásnál sokkal nagyobb gondot jelent az hogy ide be tudjak kerülni. Vagy talán rosszul gondolom?
Amúgy köszi!
Várok még válaszokat!
Szerintem nem végzettség kell hozzá, hanem az hogy lássák tudsz jó cikkeket írni.
Amúgy a gamestarnak van is blogszolgáltatója, ott tudsz blogot nyitni (blog.web4.hu), és ha igényes cikkeket csinálsz talán fel is figyelnek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!