Program tervezés / játék fejlesztés - melyik egyetemre jelentkezzek? Melyik szakra?
Figyelt kérdés
Szeretnék játék fejlesztéssel foglalkozni, a pogramozás érdekel, nem tudom, hogy hova érdemes jelentkezni és persze milyen szakra. ( nem modellezés, animálás, hanem script és engine írás. ) melyik a legjobb szak és egyetem erre a célra?2011. máj. 26. 21:08
1/1 anonim válasza:
Mérnök infón és programtervező infón is megtanítanak. Én prog.terves vagyok, arról tudok regélni, ELTE IK-ra járok. Nem tudom, hogy a szomszédok a BME-n pontosan mit tanulnak, de egy biztos, ha komolyan gondolod, akkor nyitnod kell mindenféle absztrakt programozás és matek felé, anélkül sokáig fog tartani. A programozó olyan szakma, amit nagyon megfizetnek ugyan, de a diplomát nem ingyen adják. És ha nagyon szeretsz játszani, akkor sincs baj, hamar leszoktatnak róla így vagy úgy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!