Mi a tapasztalatotok az Egészségpolitika tervezés és finanszírozás mesterképzésről?
Figyelt kérdés
Társadalmi tanulmányok szakon végeztem, és az iménti mesterképzésre feltétel nélkül felvennének erről a szakról. Igaz, hogy nem sokat tanultam egészségügyről... de mindjárt keresettebbnek hangzik (elsőre) a munkapiacon, mint egy szociológia szak... És nem is állna olyan távol tőlem.
Köszönöm a segítségeteket! :)
2011. jan. 31. 11:52
1/4 anonim válasza:
nos akkor kollégák vagyunk. én is szociológián végeztem debrecenben, és egészségpolitikán vagyok szintén a debreceni egyetemen. az oktatás színvonalával maximálisan meg vagyok elégedve. nagyon tetszik és tekintve, hogy már 2 csoporttársnak is ajánlottak munkát úgy, hogy még most végeztük el az első évet, ezért úgy gondolom, hogy lesz helyünk a munkaerőpiacon.
3/4 A kérdező kommentje:
Levelezőn vagy nappalin érdemesebb elvégezni? Levelezőn valamivel olcsóbb lenne, de a nappali képzésen -gondolom- jobban el lehet sajátítani az anyagot... Ha valakinek van valamilyen tapasztalata ezzel a szakkal kapcsolatban, kérem írjon! Sürgős lenne! Köszi!
2012. febr. 6. 19:01
4/4 anonim válasza:
Sziasztok, valaki tudna erről a szakról információt adni? Most szeretnék jelentkezni, de a neten nem sokat lehet megtudni a szakról. Azt értem, hogy hol lehet elhelyezkedni, e milyen pozíciókban? Tehát mit kellene csinálni ezzel a diplomával? Ez ilyen irodai mnkát biztosít főleg, vagy mire kéne számítani?
Köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!