Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit gondoltok erről a mesterké...

Mit gondoltok erről a mesterképzésről?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet találni jó gyakorlati helyet ehhez a képzéshez?

Melyik szakirány lehet a legjobb?

2010. júl. 15. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, szerintem gazdaságin ez az egyik legjobb msc!
2010. júl. 15. 13:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Most olvastam h.vagy szaknyelvi nyelvvizsga vagy egy felsőfokú kell hozzá..Vajon melyik lehet a könnyebb?Sztem a felsőfokot hamarabb meg tudom csinálni...
2010. júl. 15. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem szaknyelv könnyebb, ismerősömnek van egy német felső, angol középfok szaknyelv, azt mondta azzal nem is szenvedett sokat :)
2010. júl. 15. 13:22
 4/8 A kérdező kommentje:
igen?érdekes...akkor lehet megfontolom...
2010. júl. 15. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, járj utána, de azt csináld amelyik neked könnyebb! Pl én azt hallottam még, h a szakmai közép szinte uaz. mint a sima közép angol, csak néhány szakszóval kell többet tudni!
2010. júl. 15. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem ugy tunt, ahogy olvastam hogy eleg az angol kozepfoku, vagy mas nyelvbol kozepfok szakmai, vagy felsofok. mindenesetre ilyen unalmas targyak mellett, szerintem a nyelvviszgat letenni a legkonnyebb...bar az teny, hogy utana eleg sokfele el lehet ezzel a szakkal menni, de nekem ezek a gazd-i szakok nem jonnek be. pedig en is ilyenen vegeztem...
2010. júl. 15. 14:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem se annyira jönnek be a gazdasági szakok,bár van 1-2 számomra érdekes tárgy:)-szervezetfejlesztés pl-..Az alapszakom viszont semmire se jó,így ezzel akarom piacképsebbé tenni magam:s
2010. júl. 15. 14:02
 8/8 A kérdező kommentje:
*piacképesebbé
2010. júl. 15. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!