Lehet ilyet elvárni egy hetestől?
"Bejön az igazgatónő,hogy a heteseknek kell rendet tartani,bla bla bla."
Az ilyen igazgatónőt fenéken kell billenteni. Egyedül a tanárok felelőssége rendet tartani, és ezt neki kellene a legjobban tudnia.
már nem járok abba a suliba de utólag jöttem rá mi lett volna a legjobb szöveg:ha megkapom a tanár kötelezettségét(fegyelmezést)akkor a kiváltságait is kérem....tehát ha hozzámérnek akkor azt tekintsék úgy mintha a tanárt ütötték volna meg tehát kirúgás kapásból.
bár ha belegondolok a tanári kar lesöpörte volna ezt a kezdeményezést, mert miért ne....Én csak annak örülük hogy nem volt méggázabb a helyzet, a végén azt is elkezdték hogy x rosszgyerek direkt hangoskodott és y rosszgyerek hetesként engem írt fel....de ezt csak 2 alkalommal volt lehetőségük eljátszani mert mondom késön jutott eszükbe ez a genyóság.A tanárok persze tök életszerűnek gondolták hogy én aki meg se mukkanok órán, na pont én hangoskodok becsöngetés után és nyilván jogosan szerepel a nevem a táblán.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!