Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet ilyet elvárni egy hetestől?

Lehet ilyet elvárni egy hetestől?

Figyelt kérdés
Kezdődik lassan a suli és hát eléggé ideges vagyok. Nálunk előző tanévben bezevetett némelyik tanár olyat, hogy becsöngetés után míg meg nem érkezik a addig a hangoskodók nevét írja fel a hetes a táblára.ha nincs név a táblán és zaj hallatszott akkor a hetes viszi el a balhét(mínuszt beírást kap, ilyesmi).Én és akivel rendszerint hetes szoktam lenni hát nem vagyunk erősek.A hangoskodó rossz magatartásúak azzal kezdik a rendetlenkedést hogy figyelmeztetnek:ha fel merem írni a nevüket szétvernek.Szóval többször magamra vállaltam a mínuszokat.Túl azon hogy gyűlölöm az osztálytársaimat(legalábbis némelyiket)azon filózom hogy egyáltalán el lehet ilyet várni valakitől?a "kedves" tanárok belegondolnak mi ilyenkor az életszerű szitú???

2012. aug. 25. 21:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A kérés nem jogos, ugyanis a tanárnak ott kell lennie csöngetéskor, és onnantól az ő felelőssége, ami a teremben történik, és ezt nem ruházhatja át a hetesre. Kérd meg a szüleidet, hogy beszéljenek a tanárral vagy az ofővel, és mondják el, hogy te milyen kellemetlen helyzetbe kerülsz ezáltal.
2012. aug. 26. 17:57
 12/17 anonim ***** válasza:

"Bejön az igazgatónő,hogy a heteseknek kell rendet tartani,bla bla bla."

Az ilyen igazgatónőt fenéken kell billenteni. Egyedül a tanárok felelőssége rendet tartani, és ezt neki kellene a legjobban tudnia.

2012. aug. 26. 17:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Amúgy egy összetartó osztályban így működik ,nem árulunk be senkit.Persze akkor más a helyzet ha jogtalanul(vagy joggal) utálnak és rájátszanak esetleg mindig téged sz*patnak.Amúgy is a tanár dolga rendet tenni,az osztálynak meg csak van annyi esze hogy az ajtót bezárja.
2012. aug. 26. 19:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Jogszabály nem tudom tiltja-e, de nagyon rossz módszer pedagógiailag zserintem...
2015. aug. 19. 17:18
 15/17 A kérdező kommentje:

már nem járok abba a suliba de utólag jöttem rá mi lett volna a legjobb szöveg:ha megkapom a tanár kötelezettségét(fegyelmezést)akkor a kiváltságait is kérem....tehát ha hozzámérnek akkor azt tekintsék úgy mintha a tanárt ütötték volna meg tehát kirúgás kapásból.

bár ha belegondolok a tanári kar lesöpörte volna ezt a kezdeményezést, mert miért ne....Én csak annak örülük hogy nem volt méggázabb a helyzet, a végén azt is elkezdték hogy x rosszgyerek direkt hangoskodott és y rosszgyerek hetesként engem írt fel....de ezt csak 2 alkalommal volt lehetőségük eljátszani mert mondom késön jutott eszükbe ez a genyóság.A tanárok persze tök életszerűnek gondolták hogy én aki meg se mukkanok órán, na pont én hangoskodok becsöngetés után és nyilván jogosan szerepel a nevem a táblán.......

2015. aug. 20. 10:27
 16/17 anonim válasza:
Szia . Akkor hanyadikos voltál?
2021. jan. 30. 17:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Általános 8.
2021. jan. 30. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!