Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az a probléma, hogy nem tudom elvárni?
Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, elhinni, elvárni, hogy egy lány viszonozza a szerelmem. Hogy iszonyatosan verjen értem a szíve, hogy folyton rám gondoljon, hogy törődjön velem. Szerintetek ez a hozzáállásom befolyásolhat valamit, ami miatt tényleg nem jön össze? Eddig mindig csak én szerettem, nem viszonozták. A kisugárzásomon meglátszódhat ez?2011. nov. 30. 18:57
1/7 anonim válasza:
Biztosan meglátszik.Én sem tudom elhinni,hogy valaki szerethet engem is.
2/7 anonim válasza:
Így voltam vele valahogy én is.. de hidd el a lányok is tudnak olyan mélyen szerelmesek lenni, mint mi.:)
F/16
3/7 A kérdező kommentje:
Nem kételkedem abban, hogy tudnak, mert látom szerelmes párokon... csak mégsem én vagyok az, akit szeretnek, és annyira távolinak, hihetetlennek tűnik. Olyan dolog, ami ha megtörténne egyszerűen nem érteném.
2011. nov. 30. 19:04
4/7 anonim válasza:
Tuti, hogy érezhető a kisugárzásodon, hogy nem vagy tisztában azzal, hogy mennyit érsz. Ugyanannyira vagy egyedi és különleges mint bárki más, ez 100%
5/7 A kérdező kommentje:
Annyira egyedi meg más vagyok, hogy pont ezért nem kellenék.
Amúgy nem vagyok depressziós vagy ilyesmi, csak tényleg nem értem miért akarna pont engem bárki is. Ha valahogy el tudnám hinni, akkor szerintetek változna valami?
2011. nov. 30. 19:21
6/7 anonim válasza:
Lehet. Nem te lennél az egyedüli eset akinek ez a baja.
7/7 anonim válasza:
Én mindig a különlegeset, a rendkívülit kerestem az emberekben, de folyton azt láttam, hogy valahogy mindenki ugyanolyan, akivel megismerkedtem párkapcsolat reményében. Azt vettem észre, hogy sehol egy üde színfolt a szürke tömegben. Nyilván más nők is vannak ezzel így rajtam kívül. Előbb-utóbb belebotlasz te is az igaziba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!