Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is probléma?
a barátnőm elsőnek jött be a szobámba és ki volt borúlva hogy a falon mit keresnek német (második világháborús) fegyverek,zászlók,kitüntetések és egyenruhák...
le nácizott...mondtam neki nem kéne hamar ítélkezni...ez a z én hobbim
most akkor ez tényleg beteges lenne?
17/f
Lehet, hogy zsidó.
Dobd ki. Az ilyenek miatt nem lehet a későbbiekben saját hobbija az embernek.
nem beteges. A lánytól viszont ez elég sértő hogy lenáciz. Én szájba is csaptam volna (na jó csak vicc :)
Szépen is elmondhatta volna, hogy figyelj, nekem ezek nem tetszenek. Semmiképp ne akarj megváltozni valaki miatt. Ugyértem ez nem valami rossz tulajdonság, hanem ez a te jellemed, izlésed. Ha ezek a holmik tetszenek, és a háborús emlékeket kedveled, akkor gyüjtsd. És gyüjts egy kedvesebb lányt is :)
kb 15 percet volt rajtam mert utána az igazgató szépen az irodájába hivatott...
egyetlen mentségem az volt,hogy jó ismeret terjesztő a diákok körében hogy nézhetett ki egy ss katona...de ez már egy másik sztori...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!