Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet ilyet elvárni egy hetestől?

Lehet ilyet elvárni egy hetestől?

Figyelt kérdés
Kezdődik lassan a suli és hát eléggé ideges vagyok. Nálunk előző tanévben bezevetett némelyik tanár olyat, hogy becsöngetés után míg meg nem érkezik a addig a hangoskodók nevét írja fel a hetes a táblára.ha nincs név a táblán és zaj hallatszott akkor a hetes viszi el a balhét(mínuszt beírást kap, ilyesmi).Én és akivel rendszerint hetes szoktam lenni hát nem vagyunk erősek.A hangoskodó rossz magatartásúak azzal kezdik a rendetlenkedést hogy figyelmeztetnek:ha fel merem írni a nevüket szétvernek.Szóval többször magamra vállaltam a mínuszokat.Túl azon hogy gyűlölöm az osztálytársaimat(legalábbis némelyiket)azon filózom hogy egyáltalán el lehet ilyet várni valakitől?a "kedves" tanárok belegondolnak mi ilyenkor az életszerű szitú???

2012. aug. 25. 21:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Keresd meg a tanárodat, a tanáriban, amikor más tanár is ott van és beszéld meg vele. Tárd fel a problémát, állj a sarkadra, más hülyeségéért Te nem vagy felelős!! Sok sikert és kitartást!
2012. aug. 25. 21:37
 2/17 anonim válasza:

Legyél rafinált...amikor bejön a tanár gyorsan írd fel a nevét!:D

Minden jót Neked!:)

2012. aug. 25. 21:40
 3/17 A kérdező kommentje:
nem lehet megoldani titkon sem mert tudnák honnan fúj a szél..ha meg a tanár szeme láttára írnám fel(vegyük hogy nem kések még ekl vele)...hát figyú az ellenörző sok beírást elbír, mintahogy a rosszmagatartású gyereknek is tök mindegy hogy pár egyessel több jön össze mínuszokból.az én testem viszont akármennyi foltot nem bír el.ha szólok azért is ő kap új beírást én újabb ütleget és így tovább.azzal nem lehet mit kezdeni hogy pár bűnözőpalánta olyan amilyen,de a tanár legalább ne tegyn egy lapátal rá a problémáimra azzal hogy céltáblát akaszt rám
2012. aug. 25. 21:50
 4/17 anonim ***** válasza:
Akkor is ki kell nyitni a szádat és beszélni a tanárral. Vagy már ráküldöd a szüleidet, hogy ők beszéljenek vele.
2012. aug. 25. 22:26
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
alapból nem kéne árulkodni
2012. aug. 25. 23:10
 6/17 anonim ***** válasza:
mi ilyet általános suli harmadik osztályában csináltunk utoljára,negyedikben is még elvárták tőlünk,de akkor már nem köptük be egymást a tanároknak,
2012. aug. 26. 07:36
 7/17 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy ez már nem dedó, fegyelmezze az osztályt a tanár, de így meg a heteseket szivatja evvel, mert úgyse írjátok fel egymást. Ezt a hetesezést úgy utáltam mindig amúgy, marha nagy baromság. A tanárt meg elküldeném a francba, aztán írhatja a hülye intőjét.
2012. aug. 26. 11:59
 8/17 A kérdező kommentje:

"Alapból nem kéne árulkodni"-hát igen de a csalánt nyugodtan verje mindenki az én farkammal.Remélem 2. nekifutásra te is érzed azt hogy a klasszikus árulkodás(mikor csak szimplán azt akarom hogy mást megbüntessenek) és eközött ég és föld a különbség.Ráadásul ezek direkt rájátszanak a hangoskodásra hogy kapjak valamit mert nyilván nem merem őket úgyse felírni.

Ennyi erővel akiket uzsorások vagy egyéb bűnözők tartanak rettegésben azokat is lebeszélhetnéd a feljelentésről azzal hogy nem kéne árulkodni.....

2012. aug. 26. 12:21
 9/17 anonim ***** válasza:

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem késne el a tanár az óráról. Vagy újabban a csengő csak a diákoknak jelzés?

Persze ezt nem mondhatod meg neki, de amit itt nekünk leírtál, azokat igen.

2012. aug. 26. 12:29
 10/17 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet.Néhány hülye vergődik,kihajol az ablakon stb.Rájuk szólni meg nem lehet,mert nekem te ne pofázzál...Bejön az igazgatónő,hogy a heteseknek kell rendet tartani,bla bla bla.És ezért a hetesek kapjanak igazgatóit,mi?Mert néhány hülye nem bír magával..

Beszélj a tanárokkal,négyszemközt,hogy fenyegetnek,ha felírod őket a táblára,satböbbi.

2012. aug. 26. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!