Csinálhat ilyet a tanár?
Figyelt kérdés
csinálhat olyat a tanár, hogy csak 100%-os dolgozatra adja meg az 5-öst, az alatt pedig minden 1-es? írtam egy 96%-os föci dogát, és kaptam rá egy témazárónak számító 1-est..2012. máj. 30. 13:25
1/11 anonim válasza:
Hát nem valami természetes dolog és nem is "szép" tőle, de ő a tanárod..Olyan jegyet ad amilyet ő akar, ha azt mondja vagy egyes vagy ötös akkor ő dönt és nem ti...
2/11 anonim válasza:
úgy tudom hogy a tanár eldöntheti hány % tól enged át a dolgozaton nekem is volt olyan fizikából hogy 20 képletből 20 at kellett tudni egyetemen is van aki 20% tól átenged és van aki 70% tól ad 2 est
3/11 A kérdező kommentje:
na de ez általános nyolcadik...:S
2012. máj. 30. 13:34
4/11 anonim válasza:
Érdemes lenne megkérdezni az igazgató véleményét is, lehet hogy nem is tud róla.
5/11 anonim válasza:
Ez nem valami büntető dolgozat volt? Ha a tanár elégtételt akart venni valamiért rajtatok, akkor teljesen érthető. Elvégre nem sok eszköz van már a tanárok kezében, ami érdekli is a diákokat.
6/11 anonim válasza:
Szoktak ilyen csinálni fontosabb témáknál. Nekünk általánosban kémiából volt ilyen a periódusos rendszerből.
Földrajzból gondolom megye + székhely lehet ilyesmi. Elvileg megteheti, bár nem túl kedves dolog.
7/11 anonim válasza:
Hát ugye lehet akár megtorlás is, hát de na ilyennel sztem mindenki találkozott már, anno 8.-ban írtunk bioszból, 5 feladat, 4 feladattal még csak 2-es, 5-el 5-ös.
8/11 anonim válasza:
Törvény nem tiltja az ilyesmit, de szakmailag nehezen védhető. Ebben a helyzetben én megkérném a szülőket, hogy néhányan együtt beszéljenek vele, és ha ez nem elég, akkor az igazgatóval. Nem normális dolog 96%-ra egyest adni, az mindenhol ötösnek számít.
9/11 anonim válasza:
50%+1% - ez az szigorú osztályozásnál az elégséges
10/11 anonim válasza:
középsuliban tanítok és az én osztályzatom is szigorú/90-100=5, 80-90=4/, de nem ennyire, pláne nem alapiskolában, szerintem beszéljétek meg vele valahogy, mondjátok meg azt neki, hogy egy ember nem lehet mindenből 100 százalékos, az embereknek is vannak korlátjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!