Csinálhat olyat egy tanár, hogy ma (04.12) lezár mindenkit?! Lenn bővebben
Figyelt kérdés
Szóval a tegnapi naptól egész év végéig nem lesz az egyik tanárom. Ma kaptuk a hírt, hogy lezárt abból a tantárgyból mindenkit (elvileg). Evvel már csak az a probléma, hogy én is 1,8-ra állok, és evvel még bukásra állok, vagyis ha tényleg lezárt, akkor MENNEM KELL PÓTVIZSGÁZNI??????!!!!!!
Már csak hab a tortán, hogy olyan rosszul tanít, hogy semmit nem lehet érteni, és a 36 fős osztályból 23-an bukásra állunk.
Ilyenkor mi a teendő? Én biztos nem fogok pótvizsgázni, pedig 2 hónapja már járok különtanárhoz, és azóta 3asnál rosszabb dolgozatot nem írtam.
2010. ápr. 13. 13:34
1/1 anonim válasza:
szerintem ilyet nem lehet. az iskolának gondoskodni kell helyettesítő tanárról. az igazgató mint mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!