Csinálhat e egy tanár olyat hogy bent tart az iskolában pl. délután 6-ig?
hát figyu én úgy tudom hogy ha nincs benn az órarendbe akkor nem szabadna ezt hagynod!
vannak a beszarik akik ott maradnak ,te is ilyen vagy?!
ha nem megy a tanulás akkor más módszert kell keresned!
18:21-es vagyok
az előző hülyeséget mond
annyiban igaza van hogyha jó jegyeket akarsz akkor érdemes ott maradnod ,ha tudást akkor nem jó ötlet(illetve 6 után még mehetsz különtanárhoz):D
Minek kérdezel ilyen hülyeséget, hogy mi lenne, ha ... Nyilvánvalóan csak azért mi lenne ha a kérdésed, mert ilyen nincs. Természetesen nem rendelkezik a tanár a gyerek iskolán kívüli idejével. A délutáni iskolai elfoglaltságokat, legyen az verseny, versenyfelkészülés, előadás, sport, korrepetálás természetesen előre be kell jelenteni, a szülő tudomására kell hozni, hiszen ő a felelős a gyerekért és ő osztja be az idejét. De egyéként nehogy azt hidd már, hogy van olyan tanár, aki hobbiból a más gyerekét legelteti az iskolában este 6-ig.
Egyébként Angliában van ilyen büntetés, de ott se hatig, és ott is legalább egy héttel előre bejelentik a napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!