Miért szidják annyian a magániskolákat?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt például a Kodolányit, a ZSKF-et, a Gábor Dénest és a többi.. Azért mert fiatal és mert magánkézben van? Igazából csak ennyit tudnak felhozni ellene, a többi meg csak humbug, kitalált mese.. Engem nagyon vonz a Kodolányi, de hát annyi sz*rt lehet róla hallani... :S2011. dec. 26. 15:01
11/13 anonim válasza:
Az IBS egy nagyon jó magániskola.Össze sem lehet hasonlítani az általad felsoroltakkal.Az oktatás eleve angol nyelven történik.Na meg minden rendelkezésre álló eszközzel segítik a diákokat.
12/13 anonim válasza:
"Az IBS egy nagyon jó magániskola.Össze sem lehet hasonlítani az általad felsoroltakkal.Az oktatás eleve angol nyelven történik.Na meg minden rendelkezésre álló eszközzel segítik a diákokat.
"
SZerinted melyiket veszik fel előbb? Aki az ibs-en végzett vagy aki a Corvinuson.
13/13 anonim válasza:
Azt nem tudom.De ha utánanézel az IBS-nek tudhatnád hogy az az OXFORD mintájára készített intézmény, teljes angolszász rendszerrel.Elve angolul tanulnak mindent és sok külföldi diák is jár oda.A diploma amit ad elég piacképes , akár külföldön is.Emellett az iskola sokkal felszereltebb fejlettebb mint bármelyik magán vagy állami felsőoktatási intézmény , igen még a Corvinusnál is felszereltebb.Az hogy melyiket veszik fel előbb azt nem tudom , gondolom Magyarországon azt aki a Corvinuson végzett de külföldön azt aki az IBS-en végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!