Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért szídják a Kodolányi...

Miért szídják a Kodolányi János Főiskolát (Budapest) annyira?

Figyelt kérdés

Én oda járok és nem mondom azt, hogy a legjobbnak nevezett iskola, de Én szeretem. Vannak dolgok amivel Nekem is néha tele van a t*köm, de ezen kívűl semmi.

Csak kíváncsi vagyok, miért "kellett" olvasnom ennyi negatív véleményt ezen az oldalon az iskoláról.

Ja még annyi, hogy Én nem találkoztam olyannal egy álláshirdetésben, hogy ilyen és ilyen iskolában végzettek kíméljenek. Mondjuk ez, azért van, mert törvénytelen lenne.

2010. jan. 29. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Pl. azért, mert sokan úgy jönnek ki onnan, hogy magukat is olyannyira tisztelik, hogy a magukra vonatkozó személyes névmást nagy kezdőbetűvel írják a mondat közepén is.
2010. jan. 29. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
A hirdetésben ugyan nincs benne, de tény, hogy nem szívesen alkalmaznak olyat, aki a Kodolányin végzett. Nálunk gyakorlatilag kizáró ok. (cégnevet nem írok)
2010. jan. 29. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért mert nem színvonal ami ott van. Heti 3 nap kell bemenni, és ebből az egyik napon 2-3 lyukas óra van.... Na ahol ilyen órarendet össze lehet rakni, nekem ne mondja senki hogy ez felsőoktatási színvonal. Ez még persze meg van spékelve azzal, hogy nincs egy db zárthelyi sem egész félévben, hanem vizsga van félév végén.

Egy óvodás gyerek jobban le van terhelve a papírhajtogatással.....

Ez messze van attól ami egy normális felsőoktatási intézményben van: ott még WC-zni is sajnálják az időt az emberek, annyi beadandó házit kell csinálni + annyit kell tanulni.

2010. márc. 7. 02:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Hát pont nem, így van, mint ahogy leírod.

2010. márc. 7. 08:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Nézd, én nem akartam semmi rosszat sem mondani, csupán megláttam a kérdést és gondoltam válaszolok rá.

Más kérdés, hogy engem személy szerint felháborít, hogy míg más Egyetemeken/Főiskolákon szinte megdöglenek a hallgatók a koffeintúladagolástól és a sok éjszakázástól(tanulástól) - és nem csak a vizsgaidőszakban - addig a Kodolányisok zömének az a legnagyobb baja hogy nem tudja hogy hova menjen este bulizni. Ez még nem is lenne baj, csak aztán a végén mindegyiknek a papírját DIPLOMÁNAK hívják, és nincs odaírva zárójelben, hogy mennyit dolgozott érte az egyik, és mennyit a másik. Így aztán én ezt igazságtalannak tartom. Erről persze nem te tehetsz!

2010. márc. 7. 23:24
 6/6 anonim ***** válasza:

"Heti 3 nap kell bemenni, és ebből az egyik napon 2-3 lyukas óra van...."

Mondjuk ilyen volt az ELTE-n is.

2022. szept. 7. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!