Budapest környékén élek, melyik főiskolát-egyetemet ajánlanátok, melyik szakkal?
Sziasztok!
Jelenleg a 11. osztályba járok, történelemből szeretnék emelt szinten érettségizni, valamint szeretnék felsőfokú német, és középfokú angol nyelvvizsgát letenni, ennek ellenére a továbbtanulással most is tanácstalan vagyok. Budapesten élek, milyen egyetemi-főiskolai szakra érdemes ezekkel menni, ahol olyan szakmát tanulhatok, amivel el is tudok helyezkedni? Egyetlen dolgot zártam ki, a mérnöki irányzatot, mivel a fizikát ki nem állhatom, valamint a bölcsész-jogi téma is távol áll tőlem. A reál-humán tantárgyakkal teljesen közömbös vagyok, tanulmányi átlagom 4-4.5 között stagnál.
Bocs, de ez így tényleg egy nagy semmi, ha semmi nem érdekel kb, akkor nem is lehet mit ajánlani.
Menj ennyi erővel plasztikai sebésznek, az jól keres...
Én azt ajánlom neked, hogy menj el először egy OKJ-ra és utána döntsd el, hogy mit is akarsz kezdeni magaddal. Ingyen van és a támogatott féléveid sem pörögnek.
Nos igen kicsit nehéz eset vagy, hiszen nem sokat tudtunk meg rólad. Nekem most ami beugrott az a társadalomtudományi kar az ELTE-n. Egy gond van vele, hogy az ott lévő legtöbb (nem mindegyik) szakkal sajnos nem lehet elhelyezkedni :(
Közgazdaságtudományi kar? Elfogadják a törit és bőven van mik közül válogatni, az elhelyezkedési ráta is egész biztató. És rengeteg ilyen OKJ van pl marketing-és reklámügyintéző, vagy pénzügyi-számviteli ügyintéző, ott kipróbálod és, ha érdekel tovább mész ezzel, ha nem vissza írsz nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!