Eldöntöttem, hogy bróker szeretnék lenni. Most 8. -os vagyok. Melyik iskolákat ajánlanátok Szegeden és környékén?
Ha nagyon menő akarsz lenni, akkor az ELTE és a Corvinus közösen indított egy 'Biztosítási és pénzügyi matematika mesterszak' nevű MSc-t, ahol komoly matematikai alapokra helyezve tanulják az ilyen befektetési és elemzési dolgokat (erre lehet menni matek BSc-ről is és közgáz BSc-ről is). Tehát a cél az, hogy lényegesen mélyebb tudású embereket képezzenek, mint a szimpla közgázosok, akiknek az igazi mélyebb dolgokhoz nincs meg a kellő matektudásuk.
Ez egy új dolog, még ki kell derülnie, milyen is lesz, de mire te odaérsz, hogy választani kell, addigra már kiderül.
Mindenesetre ha ilyennel akarsz foglalkozni, a matekra gyúrj rá.
Rendben köszönöm a válaszokat!
Az egyetem még messze van, köépiskolának melyiket ajánlanátok?Szakközépek között Kőrösy Józsefre és Vasvári Pálra gpndoltam.Vagy akkor melyik gimnázium?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!