Van egy olyan tanár, aki nem tud tanítani. Akárhány osztályban tanít, a tanítási képességeit szidják. Nekem osztályfőnököm is. Ofőként is borzalmas. Mit kell tennem ahhoz, hogy leváltsák? Kell kérvényt beadnom vagy ilyesmi?
Szerintem előbb a szülők beszéljenek az osztályfőnökkel.
Ha sok szülő megteszi, simán tesznek valamit az ügyben.
nekem 8 évig volt ilyen tanárom egyben ofőm. hát az biztos, h nem nála tanult meg németül a suli :)
azért nem váltották le és rúgták ki, mert az igazgatóhelyettes dugta... de legalább összetartotta az osztályt, h együtt utáltuk, és tettünk neki keresztbe :)
ma már 22 éves vagyok, 4éve elballagtam, de mindig összejárunk az osztállyal.
hányadikos vagy??? pár évet sztem ki lehet bírni. ha a többi tanár jó, akkor ezt az egyet le lehet xarni...
Gimnáziumba járok, angol szakon vagyok, ami 5 éves ("nulladik" miatt.)
Amikor voltam nyíltnapon, kaptam egy tájékoztatót, miszerint a nyelvisek kb. 80%-ának már 10.osztályban meg lett a nyelvvizsgájuk!
Idekerültem, olyan sz@r tanárt kaptam, hogy most is (12.) olyan szinten vagyok, mint nyolcadikban! Semmit nem tanulunk! Órán csak vagyunk, felad egy csomó házit és azt osztályozza! Azzal kell itthon szenvednem, amit neki kellene leadnia és megtanítania heti 5 órában (1. évben 12óra/hét)!
Már 4 éve mondjuk, hogy csináljanak vele valamit! Erre azt mondják, hogy jólvan, majd beszélnek vele!
Kösz, ezzel sokra megyünk...
Nekem elment ezzel +1 évem, és még sokkal-sokkal több órán ott is kell ülnöm a nagy semmiért!
A kis kedvencek [akik persze a leggazdagabbak is... aki kedvenc az nem feltétlenül gazdag, de nálunk így jött ki] megcsinálták az érettségit (200 ezres nyelvtanfolyam..), a többiekkel pedig nem törődnek!
Ők is meg tudnák csinálni, mi is megtudjuk...
Szóval, lehet Ti sem tudtok semmit sem tenni!
Az általa tanított tantárggyal akarsz valamit kezdeni?
18L
Fizikát és kémiát tanít. Az a baj, hogy több mint 120 embert és, nem mehetnek át fakultációra(azok akiknek tényleg van tehetségük hozzá), mert két könyvet kellene bepótolni..Az átlagomat is minden évben lehúzza. Amennyiben meg szólunk neki, hogy ne így csinálja besértődik, mint egy óvodás és szívatja az osztályt...
Én is ötéves gimibe járok, ez a harmadik évem, és úgy gondolom, hogy ideje már valamit csinálni...
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Lehet valami következménye, ha nem váltják le és ő tanít továbbra is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!