Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A budapesti Kölcsey Ferenc...

A budapesti Kölcsey Ferenc gimnázium milyen? Milyenek a tanárok? És mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 14:52
 81/107 anonim ***** válasza:
szerintem is felvesznek:) sok szerencsét mindenkinek !
2012. febr. 16. 21:03
 82/107 anonim válasza:
Remélem ad még itt valaki életjelet :D Egy fontos kérdésem lenne. Ha mondjuk rontok max. 3 jegyből akkor még a beiratkozásnál nem küldenek el?(Kölcsey) És annyira örülök, felvettek :D csak le ne rontsam... na és titeket felvettek? :)
2012. ápr. 22. 00:09
 83/107 A kérdező kommentje:
Engem felvettek!!!:DD Szerintem nem küldenek el... sajnos én is lehet h rontok de próbálom megtartani a jegyeimet:)
2012. ápr. 22. 10:16
 84/107 anonim válasza:
Te akkor maradsz az angol tagozatnál? :D ha jól emlékszem azt jelölted meg nem? :D és gratulálok! :D és leírod a neved privibe, vagy ide ha neked nem gond :))
2012. ápr. 22. 18:19
 85/107 A kérdező kommentje:
Nem angol hanem francia tagozatra megyek:) Te melyikre? A nevemet inkább privibe küldöm el
2012. ápr. 23. 17:18
 86/107 anonim válasza:
szia! idén felvételizem és a kolcsey francia szakán jelolom elsönke, tudnál nekem mesélni rola? mert olyanokat hallok, hogy felévente vagy évente vizsgák vannak és sokan megbuknak. milyen a közösségM? tanárok? nem bántad meg hogy oda mentél ? egy nap kb mennyit kell tanulni? milyenek az emberek? szivatnak a tanárok? légyszi válaszolj elöre is köszi!:))
2012. nov. 29. 15:34
 87/107 anonim válasza:

szia! én is most felvételizem a Kölcseybe és én is a francia szakra szeretnék menni. Engem is érdekelne hogy milyen a közösség,tanárok, sokat kell e tanulni stb. :))

francii voltaam :D

2013. jan. 15. 16:14
 88/107 anonim válasza:

60 pont lett a felvetelim, es az osszpontom 151pont. azzal van esélyem?

(angol-olasz, élsport, angol) valamelyikre?szerintetek?

2013. febr. 7. 19:15
 89/107 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mert én nem arra jelentkeztem, de majd kiírják a ponthatárokat:)

És akkor se kell megijedni ha az ideiglenes listán nagyon lent vagy, az még bőven fog változni;)

2013. febr. 7. 19:21
 90/107 anonim válasza:
:) ! kérdező te most hova jársz?
2013. febr. 7. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!