A budapesti Kölcsey Ferenc gimnázium milyen? Milyenek a tanárok? És mennyire nehéz?
Sziasztok!Jövőre szeretnék a Kölcseybe felvételizni,és lenne pár kérdésem :)
1. Két éve tanulok franciát,önszorgalomból,tehát magántanárral,heti egy órában.Így nem is tudok valami 'hűdenagyonjól' a nyelven.Az lenne a kérdésem,hogy teljesen alapról kezdik a nyelv oktatását/vannak mások is akik szintén kevésbé jól beszélik a franciát,de arra a szakra szeretnének jelentkezni?
2. Még mindig nincs szóbeli vizsga?
3. Mi a véleményetek úgy amblokk az iskoláról,közösségről,tanárokról stb.?
Még fogok kérdezni,csak most ennyi jutott eszembe...:)
N.
Szia!:)
1. Semmilyen nyelvtudás nem szükséges, teljesen elölről kezdik a francia nyelv oktatását.
2. Tudtommal nincs, talán angolosoknál bevezették, de ebben nem vagyok biztos.
3. A tanáraim nagy részét szeretem, szerintem az iskola közösségünk is jó, bár én pont nem az aktívabbik felébe tartozom, szóval javítsatok ki, ha nincs igazam:D
Kérdezz nyugodtam, ha még van kérdésed, de inkább privátba írj, mert ez is csak véletlen, hogy ma pont megnéztem hogy érkezett-e új válasz:)
én most kezdtem ott és imádom az iskolát:)
közösség nagyon jó
tanarok nagy része normális
és én kéttan franciára járok, nehéz nagyon de jól tanítanak
Segítsetek!
A Kölcsey gimibe milyen ponthatárok vannak mi a minimum amit el kell érni francia nyelvire. Szóbelin mi várható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!