Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A budapesti Kölcsey Ferenc...

A budapesti Kölcsey Ferenc gimnázium milyen? Milyenek a tanárok? És mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 14:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 anonim ***** válasza:

Én most sem tudom megnyitni.:((

Nem másolnád be a fontosabb infókat??:)

Girly

2011. szept. 18. 16:17
 22/107 anonim ***** válasza:
ú de az előkészítőt én is megtudom csak a tájékoztatót nem.:/
2011. szept. 18. 16:20
 23/107 A kérdező kommentje:
A tájékoztatót én sem....
2011. szept. 19. 15:18
 24/107 anonim ***** válasza:
ki jön előkészítőre?????:D:D:D:D:D
2011. szept. 19. 18:06
 25/107 A kérdező kommentje:
én valószínűleg!!:D
2011. szept. 19. 18:10
 26/107 anonim ***** válasza:

lehet h énis:))

de mondjuk előtte szívesen megnézném a sulit... vajon mikor lesz nyílt nap?://

Girlyy

2011. szept. 20. 20:00
 27/107 A kérdező kommentje:
Te melyik tagozatra akarsz jelentkezni Girly? És most hova jársz?
2011. szept. 20. 20:08
 28/107 anonim ***** válasza:

hát szeretnék a franciára is meg az angol kezdőre is. habár angolt tanulok nyolc éve de úgy érzem nem elég a tudásom hogy bekerüljek egy haladó csoportba. túl ideges lennék és elrontanám a szóbelit.

ja tényleg akartam kérdezni h láttátok e a honlapon a gyakori kérdéseknél legalul azt írják h nem kell szóbelizni:OO ez vajon igaz lehet?

Girly

(ne haragudj de nem szeretném elmondani h hova járok most)

2011. szept. 22. 14:47
 29/107 A kérdező kommentje:

Nemgond!:)

Am nem tudom hogy igaz-e de miért írnák ha kell hogy nem kell? Minden iskola írja ha kell.

2011. szept. 22. 15:50
 30/107 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen szóbeli." Igaz-e, hogy a Kölcsey nem szervez szóbeli vizsgát?

- Igaz. Az volt a tapasztalatunk a korábbi években, hogy a bizonyítvány és az írásbeli alapján megszelütett sorrenden a szóbeli eredmény nem változtat lényegesen. Ha változtat, lehet, hogy az szubjektív tényezők hatására történik. A felvételi eljárás időszakában sok tanulónak néhány nap leforgása alatt több iskolában is meg kellett jelennie, nem voltak ritkák az időpontütközések sem. Úgy gondoljuk, döntésünk a jelentkezők érdekeit szolgálja."

Nyílt napra gyertek mindenképpen!!!!:):)Első angolon mindenkivel iratnak egy szintfelmérőt(ami egyébként nagyon egyszerű)magadról kell írni,és van benne nyelvtan.és utána két csoportra osztják az osztályt(jók és jobbak:D:D).mind a két csoport ugyanazokból a könyvekből tanul,mert a ha valaki a jobbak közé került,de nagyon rosszul teljesít,akkor áttehetik a másik csoportba.heti 3 angol kultúra lesz,3 szókincs és 6 nyelvtanos.a második nyelv(német v francia)szintén heti 3 óra.kilencedikben tesiből nem kap senki jegyet.van drámaóra.:)nem nagyon tudom,hogy amúgy ezek érdekelnek -e bárkit is,amiket leírok.:Dxd

2011. szept. 22. 18:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!