A budapesti Kölcsey Ferenc gimnázium milyen? Milyenek a tanárok? És mennyire nehéz?
Engem igen:)
A dráma kötelező? És a rosszabbikból is át lehet jutni a jobba? Milyen könyvekből tanultok angolt?
Köszi h válaszoltál!
-kötelező,két csopotra van osztva az osztály,kéthetente van dupla órában.jegyeket is kapunk,és témazárót is írunk(??)
-igen
-jövőre lehet,hogy a 9bseket teljesen más tanárok fogják tanítani,mint most,más könyvekből.szóval nem biztos,hogy ti is abból fogtok tanulni,amiből mi.(már ha idejössz!:D)
te németet vagy franciát szeretnél tanulni?
nem tudom,mikor lesz a nyílt nap,októberben vagy novemberben,de akkor valószínűleg majd ott találkozunk:D:D
persze h érdekelnek, köszönjük az infókat!:))
szóval ha angol haladóra megyek akkor se kell szóbelizni még angolból sem?:O
majd ha megtudod a pontos időt a nyílt napról akkor megírod?
Girly
Nincsen szóbeli egyáltalán.Szintfelmérő alapján dől el,hogy melyik angolcsoportba kerülsz.A nyíltnapra kell majd jelentkezni a honlapon,de először regisztrálni kell majd.:D
Mennyire laktok messze a Kölcseytől?:)
én csepelen
és magyarból meg matekból sem kell szóbelizni? mert én úgy hallottam, hogy pár éve még kellett...://
Girly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!