A budapesti Kölcsey Ferenc gimnázium milyen? Milyenek a tanárok? És mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 14:52
11/107 anonim válasza:
Valamikor október közepe környékén lesz szerintem.Honlapon majd kell regisztrálni a nyílt napra.Én most 9.b-s vagyok:)Ha teheted,minnél több órára gyere.Én csak egy órára mentem be,és akkor is a D-sekhez angolra.Csak a b tagozatra jelentkezel/elsőnek jelölöd meg a kölcseyt?:):)Mindenestre remélem felvesznek abba a suliba,amit elsőnek jelölsz.Ja és és ideiglenesen 130.voltam,és felvettek:)
12/107 anonim válasza:
én is ide szeretnék átmenni, mostanában váltanék iskolát, írjatok valamit róla lécci.
13/107 anonim válasza:
Ha van valami konkrét kérdésetek,szívesen válaszolok.
Pl.
Milyen a kaja/tanárok/órák vagy báármi!:)
14/107 A kérdező kommentje:
Hát....
Milyenek a tanárok meg úgy a közösség és milyen a 0. év?
2011. szept. 15. 19:23
15/107 anonim válasza:
hú halljátok még az is lehet h egy osztályba fogunk járni:D
azta...130. helyről?! az szép...:D
még ti se tudjátok megnyitni a honlapon a felvételi előkészítőt, és tájékoztatót, ugye?
Girly
16/107 A kérdező kommentje:
De ma már láttam h fent van!:)
2011. szept. 16. 20:25
17/107 anonim válasza:
Tanárok kedvesek,jófejek.A közösség is nagyon jó,és könnyű beilleszkedni.Mármint nektek biztosan az lesz.Gondolom szeretnétek majd menni gólyatáborba,de ott korlátolt a férőhely,ez azt jelenti,hogy nem mindenki tud elmenni.tehát aki lemarad a befizetésről,az várólistára kerül,és vagy mehet vagy nem,de kb 10-15-ről van szó,de az is lehet,hogy jövőre már mindenkinek jut hely.mit írjak még?:)a büfé is nagyon jó,sok minden van.xda suli hatalmas,rengeteg lépcső van.:)van énekkar.a lányok és a fiúk külön tesiznek,12 angol van egy héten 3 különböző tanárral,és a második nyelv(német vagy francia)heti három óra.a többi infó,matek,magyar,ének,tesi.egyéb kérdés?:DD:D
18/107 A kérdező kommentje:
Az előkészítője milyen? És nehéz bejutni?
Köszi h válaszolgatsz!:DD
2011. szept. 17. 13:27
19/107 anonim válasza:
előkészítőre nem jártam,szóval nem nagyon tudom.szívesen válaszolok!:)nem nehéz bekerülni,csak az a lényeg,hogy a központit a legjobb tudásod szerint írd meg!drukkolok,hogy jól sikerüljön.
20/107 A kérdező kommentje:
Köszi!:))
2011. szept. 18. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!