Tényleg láttok kivetnivalót abban, hogy egy meleg tanár egy gimnáziumban tanítson?
Mert sajnos tudok ilyen esetről, egy kedves, nagyon aranyos kollegámat emiatt rúgták ki (persze csak burkoltan .. a hivatalos indok az volt, hog ynem volt megfelelő tapasztalata ... haha), én pedig úgy sajnáltam, mert egy halál jó fej srác volt, és teljesen fel voltam háborodva.
Őszintén mi a gond azzal, ha van eg ymeleg tanár a gimiben? Most attól kevésbé fogja tudni tanítani az angolt pl? Vagy mi? Annyira borzastó ez a magyar gyöpös felfogás, miközben meg hallom nyugaton ez semmilyen problémát nem okoz, tök egyértelmű. Miért vagyunk mi ilyen nagyon prűdek?
Vagy kinek mi a véleménye? Milyen érvet tudtok mondani amiért egy meleg tanár nem lehet jó tanár? Mert én speciel semmilyet, de hátha valaki jön ötletekkel.
(azt gyorsan kizárom, hogy az olyanokat, hogy "mert elcsábítja a fiúkat", na ezeket hagyjuk, mert ezt már hallottam, és erre csak azt tudom miondani, hoghy ha már így nézzük a dolgot, akkor a heteroszexuális tanár meg a lányokat csábítja el, nem?
Úgyhogy mi a probléma emberek ??
Én tanár vagyok (nő), és annyira örülnék akár tanárkollégák akár diákok válaszának is!!! Komolyan, diákok, ne kíméljetek, mondjátok amit gondoltok erről! Köszi
Kedves kérdező!
Régi a kérdés de szívesen válaszolnék.
Szerintem még jó is lenne egy meleg tanár, toleranciára tanítaná a korosztályomat. (14 éves diák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!