Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tényleg láttok kivetnivalót...

Tényleg láttok kivetnivalót abban, hogy egy meleg tanár egy gimnáziumban tanítson?

Figyelt kérdés

Mert sajnos tudok ilyen esetről, egy kedves, nagyon aranyos kollegámat emiatt rúgták ki (persze csak burkoltan .. a hivatalos indok az volt, hog ynem volt megfelelő tapasztalata ... haha), én pedig úgy sajnáltam, mert egy halál jó fej srác volt, és teljesen fel voltam háborodva.

Őszintén mi a gond azzal, ha van eg ymeleg tanár a gimiben? Most attól kevésbé fogja tudni tanítani az angolt pl? Vagy mi? Annyira borzastó ez a magyar gyöpös felfogás, miközben meg hallom nyugaton ez semmilyen problémát nem okoz, tök egyértelmű. Miért vagyunk mi ilyen nagyon prűdek?

Vagy kinek mi a véleménye? Milyen érvet tudtok mondani amiért egy meleg tanár nem lehet jó tanár? Mert én speciel semmilyet, de hátha valaki jön ötletekkel.

(azt gyorsan kizárom, hogy az olyanokat, hogy "mert elcsábítja a fiúkat", na ezeket hagyjuk, mert ezt már hallottam, és erre csak azt tudom miondani, hoghy ha már így nézzük a dolgot, akkor a heteroszexuális tanár meg a lányokat csábítja el, nem?

Úgyhogy mi a probléma emberek ??

Én tanár vagyok (nő), és annyira örülnék akár tanárkollégák akár diákok válaszának is!!! Komolyan, diákok, ne kíméljetek, mondjátok amit gondoltok erről! Köszi

2009. febr. 26. 12:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim válasza:
60%

Kedves kérdező!

Régi a kérdés de szívesen válaszolnék.

Szerintem még jó is lenne egy meleg tanár, toleranciára tanítaná a korosztályomat. (14 éves diák)

2016. márc. 26. 20:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!