Vannak még ilyen emberek akik az egyetemen jobb tanulók lettek mint gimiben voltak?
Figyelt kérdés
Én a volt általános iskolai osztálytársamról tudok nyilatkozni. Általánosban 4-5-ös tanuló volt, felvették gimibe ahol már 10.-ben majdnem meghúzták fizikából. Kb 3.0-as volt az átlaga végig a suli alatt. Azonban 12.-ben (illetve már az előtti nyáron asszem) megemberelte magát és neki állt önállóan bioszt és kémiát tanulni ezerrel. Mindkettőt megírta 90 felettire májusban és fel is vették az orvosira. Azt nem tudom, hogy duplázott-e vagy sem mert bár a jegyei rosszak voltak, a többi érettségi vizsgái is jól sikerültek, kivéve a magyart. Az asszem 3-as lett vagy 4-es. Mindegy nem ez a lényeg, hanem, hogy most negyedéves az egyetemen is imádja. 4.3-as átlaga van tehát több mint egy jeggyel jobb mint a gimiben. Pedig azért az orvosi egyetem nem egy könnyű dolog. Ti ismertek ilyen embereket, akik hasonlóan vannak?dec. 29. 16:14
11/12 anonim válasza:
Ja, és gimiben bukdácsoltam több tárgyból is, mert a szar oktatás miatt nem érdekelt az egész. Érettségin angolból, és matekból meg is buktam, mert azokból tényleg szinte óránk sem volt, még a tanár se tartott kb soha órát. Volt, hogy félévig tanárunk sem volt.
12/12 anonim válasza:
Jelen, bár az igaz, hogy elit gimiből mentem "könnyebb" szakra ès sokat segített, hogy a gimiben megtanultam tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!