Melyik egyetemen jobb a közösség?
Ennek a kérdésnek semmi értelme. Általánosságban egyikre se lehetne mondani, hogy jó vagy rossz a közössége, több ezer fős intézményeknek szerinted milyen közössége lenne? Olyan amilyet teremtesz magadnak, de szerencsén is múlhat, hogy belekerülsz egy jóba. Ha kis létszámú szakra jelentkezel, akkor ez nem lesz nehéz.
Én a Corvinusra járok, itt egyébként híresen jó a diákélet, itt van a legtöbb diákszervezet és szakkoli, amik már önmagában is tök jó közösséget adnak. Én sima koliban lakok most, ott is jófejek, nyitottak többnyire az emberek. Az egyetemen főleg azokkal vagyok akiket még gólyatáborban ismertem meg.
Csak vegyél részt a programokon, legyél nyitott és minden jó lesz, bármelyik egyetemre is mész.
"Szerintem ezek közül egyiken sincs igazán jó közösség."
- ezek szerint mindhárom egyetemen tanultál már. Hadd spekulálgassak, hogy igazából egyiken sem. 🤡
A kérdésre válaszul: óriási blődség, hogy a nagy egyetemeken nincsenek jó közösségek, általában kisebb intézmények hallgatóinak copiuma ez a duma.
Bármelyik egyetemre mész, rajtad múlik, hogy jó társaságot találsz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!