Mennyire találod befogadonak, baratsagosnak az egyetemen a szaktarsaidat?
Nekem hatalmas szerencsém van. Imádom a szaktársaimat. Nagyon nyitott és befogadó a közösség. Támogatjuk egymást, és megértjük egymást. Senki nem arrogáns bunkó, barátkozunk más szakosokkal is.
Bár az online oktatás és a hazaköltözés keresztbe tett, de így is alakult ki barátság. Mindenki nagyon segítőkész. Teljesen pozitív az élmény minden szempontból.
Számomra nagyon új az élmény, hogy más emberek is ennyire szeretik ezt a dolgot tanulni. Nagyon hamar megértem a szaktársaimat, nagyon hasonló a gondolkodásunk, ez szuper érzés.
Természetesen itt is akad néhány ember, aki nem vesz részt ebben a barátkozósdiban, de a lehetőség adott.
Én az ELTE BTK-ra járok, és hát szerintem is sok mindentől függ. Mi 4-en vagyunk összesen a szakomon,ezért elég jó a viszonyunk,mert vannak olyan órák, ahol csak így négyen vagyunk a tanárral.
Nálam az volt a probléma, hogy a második félévemben kezdődött a távoktatás, ezért szinte esélyem sem volt megismerni a többi szakra járót rendesen, viszont amit az órákon tapasztaltam az a, hogy nagyon sokféle emberrel lehet találkozni. Vannak nagyon kedves segítőkész emberek is, de sajnos akad olyan is, aki csak kihasználni akar és csak azért barátkozik veled/ír rád, hogy utána esetleg segítséget vagy jegyzeteket kapjon tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!