Akkor mégis lehet mobil a gyereknél?
Mert e szerint, sem a tanár, sem az iskolaőr nem vizsgálhat csomagot, és a rendőr sem megy ki.
https://www.youtube.com/watch?v=R6axQIEr9Tw
(Mondjuk, ha az iskolaőr sem, akkor simán vihet drogot, kést, savat,...bármit, amíg nem jön rendőr, nem kell fosnia?.)
Értem. Az már kiderült, hogy a törvény nem törvény hanem rendelet.
A szabálysértés neve, ami miatt fel kell jelenteni, azt elfogod árulni?
“ figyelj értsd már meg ez a szabálysértés, hogy tanítási időbe használja!”
Lassan 10.jére írod le. Értem. De ha te tudod, hogy ez szabálysértés, akkor biztos tudod a pontos nevét.
Oszd már meg, mi a neve?
“ Korlátozott/Tiltott tárgyak”
Ilyen szabálysértés nem létezik.
Megértem ha te mondod, hogy szabálysértés, csak nevezd már meg, hát petíciót kell írni érte?
Nézzek utána valaminek, ami nem létezik?
Itt látszik, tényleg vakon vagy. Egy szabálysértést nem a Google-be keresünk, hanem a Szabálysértési törvényben. Hiába nyomod a vakert, nem tudod megnevezni miről beszélsz.
A legszomorúbb ilyenkor, hogy valaki jogi témában állítja hogy igaza van, de a Google-ba keresi nem pedig törvénybe.
“ Ha megszegi a kormányrendelet az szabálysértés”
Nem kell kötekednek, én elhiszem neked. Csak ha szabálysértés, nevezd már meg, mi a szabálysértés neve vagy paragrafusa. Melyik az?
Nem. Nem írtad le.
“ Korlátozott/Tiltott tárgyak”
Ezt írtad, de ilyen szabálysértés nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!