Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Akkor mégis lehet mobil a...

Akkor mégis lehet mobil a gyereknél?

Figyelt kérdés

Mert e szerint, sem a tanár, sem az iskolaőr nem vizsgálhat csomagot, és a rendőr sem megy ki.

https://www.youtube.com/watch?v=R6axQIEr9Tw

(Mondjuk, ha az iskolaőr sem, akkor simán vihet drogot, kést, savat,...bármit, amíg nem jön rendőr, nem kell fosnia?.)

okt. 17. 20:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

“ És az iskolának szabálysértési feljelentést tennI”

Ezt sokadjára mondod. De milyen szabálysértés elkövetése miatt jelentik fel?

okt. 19. 19:55
 22/40 anonim ***** válasza:
Figyelj! Van ez a törvény ami ezt korlátoza, hogy használja ha ezt a diák megszegi akkor!
okt. 19. 20:01
 23/40 anonim ***** válasza:

Kezdem úgy érezni, hogy neked ötleted sincs miről beszélsz.

Állításod szerint, szabálysértési feljelentést KELL tenni. De milyen szabálysértés miatt? Ha ezt állítod te biztos tudod.

okt. 19. 20:03
 24/40 anonim ***** válasza:
De! Azért szabálysértés mert a törvény írja elő, hogy be kell adni!
okt. 19. 20:56
 25/40 anonim ***** válasza:
És ha nem adja be az szabálysértés
okt. 19. 20:57
 26/40 anonim ***** válasza:

Értem. Továbbra is sokadjára mondod, hogy ez szabálysértés.

De melyik? Mi ennek a szabálysértésnek a neve? Ha te állítod, hogy ez szabálysértés akkor biztos tudod melyik.

okt. 19. 21:07
 27/40 anonim ***** válasza:
Van a törvény ez a tiltot/korlátozott tárgyakról szóló ami az iskolára vomatkozik és ha diák 8:00 kor nem adja le és bemondja pl.: nekem nincs aztán kiderül még is mert látják! Akkor elveszik töle és fel kell jelenteni szabálysértés miatt mert megszegte ezt a törvényt
okt. 19. 21:10
 28/40 anonim ***** válasza:

Folyamatosan törvényekről és jogsértésről beszélsz, de teljesen vakon vagy.

1. Megtudod nevezni ezt a törvényt amit emlegetsz?

2. Te érted azt, hogy a szabálysértések név szerint le vannak írva a 2012. Évi 2. Törvényben? Név, paragrafus szerint be lehet határolni.

Fel kell jelenteni? Értem. Melyik szabálysértést követi el? Mibe kell feljelenteni? Olyan nincs, hogy törvénysértési szabálysértés. Szóval, melyikbe kell feljelenteni?

okt. 19. 21:15
 29/40 anonim ***** válasza:
Bocsi tényleg rosszul fogalmaztam kormány rendelet
okt. 19. 21:18
 30/40 anonim ***** válasza:
A részletszabályokat tartalmazó, 245/2024. (VIII.8.) Korm. rendelet augusztus 8-án jelent meg
okt. 19. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!