Akkor mégis lehet mobil a gyereknél?
Mert e szerint, sem a tanár, sem az iskolaőr nem vizsgálhat csomagot, és a rendőr sem megy ki.
https://www.youtube.com/watch?v=R6axQIEr9Tw
(Mondjuk, ha az iskolaőr sem, akkor simán vihet drogot, kést, savat,...bármit, amíg nem jön rendőr, nem kell fosnia?.)
10-onnan nem, az igaz. Otthonról viszont igen, ha betud.
A jogszabály korlátozásnak hívja valóban, de gyakorlatilag tiltás lett, tanárok többsége nem kínlódik a adminisztrációval. Bár ahol nincs még megoldva a normális tárolás, ott jobb is ha nem bolygatják napközben.
“ ha észreveszik köteleségük szabálysértési feljelentést tenni”
Ezt kifejtenéd? Ha a gyerekemnél telefon van a suliba, feljelentik?
13. Dehogy. Ráadásul mivel bizonyítja, ha senkinek sincs joga a táskába nyúlni, a gyerek meg nem nyitja ki?
Más helyeken ezt úgy csinálja az őrség, hogy vagy kinyitod/kipakolod a táskád, vagy nem mész be! De..., ezt nem hiszem, hogy a suli, egy diákkal megteheti.
Én vagyok a 13-as.
“ Jól mondja 13-as! Köszi, hogy végre támogat valaki az igazságba!”
Támogatlak? Én pont azért kérdeztem, mert egyáltalán nem értem mit beszélsz. Én semmit sem támogattam, se nem állítottam csupán azt kértem fejtsd ki. Fura mandarin vagy te, hogy egy kérdés az támogatás.
“ És ha olyan van köteleségük szabálysértési feljelentést tenni!”
A fiamnál van az iskolában telefon, úgy hogy nem lehetne. Ez kiderül. Szerinted milyen szabálysértést követ el ezzel a gyerek? Miben jelentik fel?
Kérdező. Én próbáltam utána nézni, az én szegénységi bizonyítványom, de pontosan nem találtam. Találtam egy idei törvény módosítási javaslatot, ami ez:
Ez tartalmazza:
“A szabályok betartása érdekében a tanároknak és iskolaőröknek jogosultságuk lesz arra, hogy a tanuló csomagját és tárolóhelyiségét átvizsgálhassák”
Viszont őszintén, nem igazán találtam ezzel azóta mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!