Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Akkor mégis lehet mobil a...

Akkor mégis lehet mobil a gyereknél?

Figyelt kérdés

Mert e szerint, sem a tanár, sem az iskolaőr nem vizsgálhat csomagot, és a rendőr sem megy ki.

https://www.youtube.com/watch?v=R6axQIEr9Tw

(Mondjuk, ha az iskolaőr sem, akkor simán vihet drogot, kést, savat,...bármit, amíg nem jön rendőr, nem kell fosnia?.)

okt. 17. 20:34
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

10-onnan nem, az igaz. Otthonról viszont igen, ha betud.

A jogszabály korlátozásnak hívja valóban, de gyakorlatilag tiltás lett, tanárok többsége nem kínlódik a adminisztrációval. Bár ahol nincs még megoldva a normális tárolás, ott jobb is ha nem bolygatják napközben.

okt. 18. 09:23
 12/40 anonim ***** válasza:
Ez igaz! Végül is
okt. 18. 14:29
 13/40 anonim ***** válasza:

“ ha észreveszik köteleségük szabálysértési feljelentést tenni”

Ezt kifejtenéd? Ha a gyerekemnél telefon van a suliba, feljelentik?

okt. 19. 16:57
 14/40 A kérdező kommentje:

13. Dehogy. Ráadásul mivel bizonyítja, ha senkinek sincs joga a táskába nyúlni, a gyerek meg nem nyitja ki?

Más helyeken ezt úgy csinálja az őrség, hogy vagy kinyitod/kipakolod a táskád, vagy nem mész be! De..., ezt nem hiszem, hogy a suli, egy diákkal megteheti.

okt. 19. 17:08
 15/40 anonim ***** válasza:
De! Jól mondja 13-as! Köszi, hogy végre támogat valaki az igazságba! Kérdező de van joga! Persze nem csak úgy na most akkor random felturok egy táskát nem szólók! Nem! Szol és átnézi ha kell! És ha olyan van köteleségük szabálysértési feljelentést tenni! De ezt már leírtam
okt. 19. 18:25
 16/40 anonim ***** válasza:
De megteheti
okt. 19. 18:25
 17/40 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 13-as.

“ Jól mondja 13-as! Köszi, hogy végre támogat valaki az igazságba!”

Támogatlak? Én pont azért kérdeztem, mert egyáltalán nem értem mit beszélsz. Én semmit sem támogattam, se nem állítottam csupán azt kértem fejtsd ki. Fura mandarin vagy te, hogy egy kérdés az támogatás.

“ És ha olyan van köteleségük szabálysértési feljelentést tenni!”

A fiamnál van az iskolában telefon, úgy hogy nem lehetne. Ez kiderül. Szerinted milyen szabálysértést követ el ezzel a gyerek? Miben jelentik fel?

Kérdező. Én próbáltam utána nézni, az én szegénységi bizonyítványom, de pontosan nem találtam. Találtam egy idei törvény módosítási javaslatot, ami ez:

[link]

Ez tartalmazza:

“A szabályok betartása érdekében a tanároknak és iskolaőröknek jogosultságuk lesz arra, hogy a tanuló csomagját és tárolóhelyiségét átvizsgálhassák”

Viszont őszintén, nem igazán találtam ezzel azóta mi a helyzet.

okt. 19. 18:59
 18/40 anonim ***** válasza:
Ja bocsi! Rosszul olvastam! Ha a diák telefonozik akkor elkel venniük és értesíteni kell a szülőket! És az iskolának szabálysértési feljelentést tenni
okt. 19. 19:24
 19/40 anonim ***** válasza:
Ha telefon van nála azért nem de ha nem adja be vagy kamut ad be és egy másikat használ akkor igen
okt. 19. 19:24
 20/40 anonim ***** válasza:
Dehát azzal nincs gond, hogy elviszi reggel 1-ső órán szépen beadja és az utolsó órán vissza kapja nem tilos vinni csak korlátozzák
okt. 19. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!