Egy 4 éves gyermeketeket engednétek (HONKAI IMPECT 3-al) játszani ?
link : https://www.youtube.com/watch?v=K8R2p_ZR1rQ
Egy gyakoris anyával találkoztam, és a gyermeke konkrétan életképtelen.
Elkezd hisztizni, hogy ha azt mondod neki, hogy fordítsa ki a zokniját.
Bármibe bele kezd (feladatokba), egyből feladja ha nem sikerül, és elkezd hisztizni.
És azzal érvel az anyja, hogy : ez a játék "fejleszti a reakció képességét"
és hogy "ő is HEROS-ozott 4 évesen".
Nem
De az én 4,5 èvesem is hisztizik, ha zoknit stb kell felvennie egyedül, míg 3 èvesen vígan megcsinálta, oviban is megcsinàlja.
( règen korai fejlesztőbe jártunk vele.. most volt kontroll.. minden rendben a gyerekemmel)
A játék maga nem annyira vészes, viszont olyan témákat dolgoz fel amit egy 4 éves egyáltalán nem ért meg. 12+-os ahogy az első is írta.
Az, hogy erőszakra neveli hülyeség, a legtöbb 4 éves gyerek egy darab LEGO miatt is képes verekedni.
Fejleszteni fejlesztheti, de mint fentebb is írtam ez egy bonyolult játék, egy 4 évesnek a fejlettsége még nem tart ott, hogy ebből építkezni tudjon. Egy Heroes-al nem igazán lehet összehasonlítani, mivel teljesen más kategória, és mást is fejleszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!