Pszichologia szakon tanulok,hogy telik egy-egy napotok? Reggelrol estig lennek kivancsi☺️
Figyelt kérdés
Nyilvan tudom,hogy vannak lazabb es durvabb napok is. Leirnatok kerlek mindkettobol egy-egy “peldat”? Koszonom!okt. 8. 23:28
1/5 anonim válasza:
Ha jó pszichológus szeretnél lenni, kérlek a családi kapcsolatok és az emberek kategóriában segíts.
Egy pszichológusnak tudnia kellene, hogy semmit, de tényleg semmit nem befolyásol hogy másnak milyen a napja.
Ha nem alkalmas a személyiséged erre, még most hagyd abba.
2/5 anonim válasza:
Kérdező, most ezt minden szakról meg fogod kérdezni?
3/5 anonim válasza:
Dolgozom, közben levelezőn tanulok. Miért osztod meg velünk, hogy melyik szakon tanulsz?
4/5 anonim válasza:
Nekem nagyon össze-vissza volt az ELTE-n, nem tudtam tartani a mintatantervet, volt olyan felevem amikor alig volt órám, máskor meg alig láttam ki belőlük.
5/5 anonim válasza:
Nyilván minden ELTE pszichológiás napja más, hiszen különböző emberek különböző életekkel. És minden félév is más, attól függően épp milyen órákat sikerül felvenni. Ha arra vagy kiváncsi mennyire leterheltek és belefér-e mellé más...szerintem igen, de egyéni terhelhetőség és szervezés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!