Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Belekezdenél az orvosiba 25...

Belekezdenél az orvosiba 25 evesen?

Figyelt kérdés
Belekezdenel az orvosi egyetembe 25 evesen,ha egy orok almod volt,hogy pszichiater legyel,de korabban csaladi/anyagi akadalyok miatt nem tudnal belekezdeni,de mostmar ezek a problemak nem allnak fenn? Igy ha minden igaz,csuszasok nelkul 36 evesen vegeznek az egyetemen,de 31 evesen mar betudnek allni dolgozni,rezidenskent. Ki vallalnatok? Nem gondoljatok kesoinek? Velemenyek?

okt. 2. 22:12
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
92%
Igen.
okt. 2. 22:21
 2/48 anonim ***** válasza:
7%

De igen, én későinek gondolom. Addig ki tart el, mi van ha csúszol stb

És 36 éves korodra egyáltalán nem biztos hogy akarnád.

Szerintem az orvosi pont nem olyan szak amibe később is bele lehet kezdeni.

Az se biztos hogy felvennének rezidensnek klinikára. Szóval ezt se vedd készpénznek

Az adottságaid megvannak hozzá egyáltalán? Biosz kémia emelted van? Mentálisan és fizikailag bírnád az orvosit?

Ez az örök álmod volt mit takar pontosan? Nem csak egy fiktív dologba kapaszkodsz?

okt. 2. 22:26
 3/48 A kérdező kommentje:

Szerintem felvennenek rezidensnek,nagy hianyok vannak sajnos.

Minden altalad felsorolt adottsag megvan.

Az orok almot szo szerint kell erteni. Kb 12-13 eves koromtol. Rengeteget olvasok a temaval kapcsolatban,vagyok sok atlaszom van pl es “tanulgatok” belole hasonlok.

okt. 2. 22:36
 4/48 anonim ***** válasza:
18%

#3 az hogy atlaszod van és tanulsz belőle az semmit nem jelent.

Nem tudom hol akarsz elhelyezkedni, de Budapesten egyáltalán nincsenek olyan nagy hiányok pszichiáterből.

Én nem vágnék bele a helyedben, mert szerintem ilyen idősen elég sok a vesztenivalód vele.

De te tudod.

okt. 2. 23:08
 5/48 anonim ***** válasza:
10%
Nem sok értelme van a pszichiátrnek, csak begyógyszerezni tud. Tapasztalat. A pszichológus többet segít érdemben az embereknek. Ahhoz mêg nem késő, az nem 15 év.
okt. 3. 02:39
 6/48 anonim ***** válasza:
0%
* 11
okt. 3. 02:40
 7/48 anonim ***** válasza:
28%

5. Semmit sem tudsz a pszichiűátriáról-

Egyébként nagyon nagy hiány van bellük. keresett szakág. Én elkezdeném az orvosit, de csak akkor, ha van anyagi háttér és elsőre felvesznek. Amúgy nem

okt. 3. 11:28
 8/48 anonim ***** válasza:
80%

"És 36 éves korodra egyáltalán nem biztos hogy akarnád."

Akkor vegyük a két legrosszabb esetet.

1. Ott àllsz 31 évesen egy elvégzett orvosival a kezedben amivel el is tudsz helyezkedni és ràjöttél hogy mégse tetszik.

2. Ott àllsz 31 évesen, még mindig szeretnéd de màr még idősebb vagy és jössz vissza megkérdezni ugyan ezt.

Lehet csak én vagyok, de nekem az első kevésbé tragikus.

okt. 3. 12:37
 9/48 anonim ***** válasza:
12%

#8 hát pedig az a rosszabb eset, mert egyrészt nem biztos hogy addigra elvégzi, másrészt mit fog kezdeni azzal sok kidobott évével és pénzével?

Azért 30+os kezdőket sehol nem alkalmaznak szívesen.

Ha pedig tényleg ennyira akarta volna akkor nem írja ki ide ezt a kérdést. Ha ebben ő már kételkedik, akkor nincs értelme belevágni.

okt. 3. 12:41
 10/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan minden állami féléve még, akkor igen. De fizetősen, vagy részben fizetősen nem.
okt. 3. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!