Belekezdenél az orvosiba 25 evesen?
De igen, én későinek gondolom. Addig ki tart el, mi van ha csúszol stb
És 36 éves korodra egyáltalán nem biztos hogy akarnád.
Szerintem az orvosi pont nem olyan szak amibe később is bele lehet kezdeni.
Az se biztos hogy felvennének rezidensnek klinikára. Szóval ezt se vedd készpénznek
Az adottságaid megvannak hozzá egyáltalán? Biosz kémia emelted van? Mentálisan és fizikailag bírnád az orvosit?
Ez az örök álmod volt mit takar pontosan? Nem csak egy fiktív dologba kapaszkodsz?
Szerintem felvennenek rezidensnek,nagy hianyok vannak sajnos.
Minden altalad felsorolt adottsag megvan.
Az orok almot szo szerint kell erteni. Kb 12-13 eves koromtol. Rengeteget olvasok a temaval kapcsolatban,vagyok sok atlaszom van pl es “tanulgatok” belole hasonlok.
#3 az hogy atlaszod van és tanulsz belőle az semmit nem jelent.
Nem tudom hol akarsz elhelyezkedni, de Budapesten egyáltalán nincsenek olyan nagy hiányok pszichiáterből.
Én nem vágnék bele a helyedben, mert szerintem ilyen idősen elég sok a vesztenivalód vele.
De te tudod.
5. Semmit sem tudsz a pszichiűátriáról-
Egyébként nagyon nagy hiány van bellük. keresett szakág. Én elkezdeném az orvosit, de csak akkor, ha van anyagi háttér és elsőre felvesznek. Amúgy nem
"És 36 éves korodra egyáltalán nem biztos hogy akarnád."
Akkor vegyük a két legrosszabb esetet.
1. Ott àllsz 31 évesen egy elvégzett orvosival a kezedben amivel el is tudsz helyezkedni és ràjöttél hogy mégse tetszik.
2. Ott àllsz 31 évesen, még mindig szeretnéd de màr még idősebb vagy és jössz vissza megkérdezni ugyan ezt.
Lehet csak én vagyok, de nekem az első kevésbé tragikus.
#8 hát pedig az a rosszabb eset, mert egyrészt nem biztos hogy addigra elvégzi, másrészt mit fog kezdeni azzal sok kidobott évével és pénzével?
Azért 30+os kezdőket sehol nem alkalmaznak szívesen.
Ha pedig tényleg ennyira akarta volna akkor nem írja ki ide ezt a kérdést. Ha ebben ő már kételkedik, akkor nincs értelme belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!